Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

5 ιδέες για ανανέωσης τη νέα χρονιά

Μια ολοκαίνουργια χρονιά μόλις ξεκίνησε και 365 νέες ημέρες περιμένουν να τις ζήσετε ανανεωμένοι, γεμάτοι ενέργεια και νέους στόχους! Παρακάτω ακολουθούν 5 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στον ανανεωμένο σας εαυτό! Δείτε:

1.Ομορφιά… από μέσα!

Δώστε βάση αυτή τη χρονιά στο τι τρώτε, φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας και των αγαπημένων σας. Ισορροπημένο διαιτολόγιο, χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς υπερβολικές στερήσεις είναι ένα δώρο στον εαυτό σας που σίγουρα θα σας ανταμείψει! Ζητήστε τη βοήθεια ειδικού διατροφολόγου, τα αποτελέσματα θα σας δώσουν την ώθηση που ζητούσατε.

2.No more stress

Η καθημερινότητα είναι σίγουρα γεμάτη άγχος, ταχύτητα, αγωνίες για όλους. Αυτή τη χρονιά κάντε την αλλαγή, βάλτε φρένο στα άγχη και δώστε προτεραιότητα σε εσάς και στην καλή σας διάθεση! Τραγουδήστε ενώ οδηγείτε, χαλαρώστε πίνοντας ένα ποτό με αγαπημένα πρόσωπα έστω μια φορά την εβδομάδα, παίξτε με τα παιδιά σας περισσότερο, παρακολουθήστε ταινίες, μαγειρέψτε και καλέστε φίλους στο σπίτι. Βρείτε όσα σας ευχαριστούν, κατατάξτε τα σε βαθμό ικανοποίησης και βάλτε τα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, ως ασπίδες προστασίας από το stress!

3.Νέο χόμπι

Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα! Είτε αυτό είναι χορός, είτε είναι τραγούδι, γυμναστική, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, μια ξένη γλώσσα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και εξελιχθείτε.

4.Ταξιδέψτε

«Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένας μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα.» είπε ο  Henry Miller και είχε απόλυτο δίκιο! Δείτε τα πράγματα αλλιώς, ταξιδέψτε, «μαζέψτε εικόνες», δημιουργήστε εμπειρίες και ανανεώστε τον εαυτό σας με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο. Ένα κολάζ στον τοίχο του σπιτιού σας στην μεριά της εισόδου, με μια φωτογραφία από κάθε σας ταξίδι, θα σας θυμίζει πως κάθε φορά που πάει μακριά η βαλίτσα αξίζει!

5.Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί

Δημιουργήστε μια λίστα και καταγράψτε όσα θεωρείτε πως σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας, έπειτα κατατάξτε τα σε 3 θέσεις. Από το πιο σοβαρό στο λιγότερο. Δίπλα σε καθένα από τα τρία γράψτε τη λύση αντιμετώπισης του και αποφασίστε να τις ακολουθήσετε πιστά για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Η εξέλιξή σας είναι θέμα απόφασης.

5 βήματα για να γνωρίσετε το νέο σας εαυτό… Ακολουθήστε τα! 

Διαβάστε ακόμα