Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Γάμος: Τips επιτυχίας για την ώρα την καλή!

Η πρόταση έγινε, το ναι ειπώθηκε και η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Είστε η νύφη και είναι ο γάμος σας και όπως είναι φυσιολογικό θέλετε να είναι τέλειος!

Τα παρακάτω 4 tips θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την… ώρα την καλή!

1.   Πρόγραμμα… πρόγραμμα… πρόγραμμα
Σίγουρα ένας γάμος περιλαμβάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα φανταζόσασταν πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, τα οποία τα διαπιστώνετε ακριβώς, κατά την προετοιμασία. Προσκλητήρια, δώρα κουμπάρων, στολισμός, νυφικό, γαμπριάτικο, μενού καλεσμένων, θέσεις καλεσμένων και τόσες άλλες εκκρεμότητες! Μην πελαγώνετε, φτιάξτε λίστα και καταγράψτε τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και στο χρόνο που πρέπει να καλυφθούν. Βάλτε ένα σεβαστό διάστημα για κάθε ανάγκη, έτσι ώστε να μην αγχώνεστε πως έχετε πολύ λίγο χρόνο.

2.   Ζητήστε βοήθεια
Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι μέλλουσες νύφες είναι να προσπαθούν να καλύψουν όλες τις εκκρεμότητες μόνες τους. Λάθος! Επιστρατεύστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μοιράστε τους αρμοδιότητες, σίγουρα θα χαρούν πολύ να έχουν ενεργό ρόλο στη χαρά σας!

3.   Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας

Μέχρι και έρευνες έχουν αποδείξει πως η περίοδος προετοιμασίας ενός γάμου είναι η πρώτη στιγμή που το ζευγάρι τεστάρει τα νεύρα και τις αντοχές του. Τα deadlines, οι πολλές εκκρεμότητες και τα ευτράπελα της τελευταίας στιγμής επιτείνουν τον εκνευρισμό και την ασυνεννοησία. Ηρεμήστε! Είναι η μέρα σας και είστε πολύ αγαπημένοι για να φτάσετε ως τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου)!
Tip Ηρεμίας: Βάλτε φόντο στο κινητό σας τη φωτογραφία που απεικονίζει μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή σας, ασυναίσθητα, θα σας επαναφέρει στο κλίμα της χαλάρωσης και της ευτυχίας που χρειάζεστε.

4.   Βρείτε χρόνο για εσάς
Είναι σημαντικό να εξασφαλίζετε κάθε μέρα έστω μία ώρα χαλάρωσης για εσάς. Για έναν περίπατο, γυμναστική, για να ακούσετε μουσική, να δείτε μια φίλη σας, να κοιμηθείτε χωρίς ξυπνητήρι ή ότι άλλο μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ευχαριστήσει. Μην ξεχνάτε το σώμα και το πρόσωπό σας δείχνει την κούραση σας και δεν το θέλετε την πιο όμορφη στιγμή σας!

Τέλος, σκεφτείτε πως αυτή θα είναι η ημέρα σας, μια μέρα γιορτής για εσάς και τον αγαπημένο σας! Στην περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το έχετε σχεδιάσει, απλά επιστρατεύστε το χιούμορ σας, μετά από χρόνια θα γελάτε και θα το αφηγείστε στα παιδιά σας!  

Αν αναρωτιέστε αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα «προνοήσαμε» για τις φοβίες σας εδώ: http://www.mymarket.gr/I-zoi-mas-kalitera/MyLife/telikos-o-gamos-skotwnei-ton-erwta.aspx

Η ώρα η καλή! 

Διαβάστε ακόμα