Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

4 απαραίτητα «check» πριν την παραλία!

Ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο και η παραλία φαντάζει ο ιδανικός δροσερός προορισμός, ειδικά για όσους βρίσκονται ακόμα στην πόλη!

Παρακάτω ακολουθούν 5 απαραίτητα «check» που θα σας προσφέρουν μια ξέγνοιαστη και καλά οργανωμένη ημέρα στην αγαπημένη σας ακρογιαλιά!

1.   Ο προορισμός

Το Σαββατοκύριακο ανήκει στις top ημέρες, για να απολαύσετε το μπάνιο σας, μιας και έχετε διάλειμμα από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, επειδή την ίδια ιδέα θα έχει και η πλειοψηφία χρειάζεται καλή οργάνωση από την προηγούμενη ημέρα. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό ανάλογα με το τι θέλει η παρέα ή η οικογένεια και ξεκινήστε νωρίς για να απολαύσετε και τη διαδρομή! Βρείτε εναλλακτικές διαδρομές στο internet, ώστε να μειώσετε το χρόνο, φτιάξτε την αγαπημένη σας playlist με τραγούδια για να κάνετε τη διαδρομή σας ακόμα πιο ευχάριστη, μέχρι τη δροσερή βουτιά!

2.   Τα απαραίτητα της πρώτης γραμμής!
Μαγιό, δύο, το ένα εφεδρικό, αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για πρόσωπο και σώμα, μην ξεχάσετε να βάλετε πριν ξεκινήσετε από το σπίτι!  Αλοιφή για έγκαυμα από τον ήλιο για τυχόν απροσεξίες, αμμωνία ή αλοιφή για απρόοπτα όπως τσίμπημα από τσούχτρα κτλ, γυαλιά ηλίου, καπέλο, ψάθα, πετσέτα, ομπρέλα, είναι σίγουρα στη λίστα!

3.   Η ώρα του παιδιού…
Αν είστε γονιός σίγουρα γνωρίζετε πως η οργάνωση για τις καλοκαιρινές βουτιές δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, μιας και τα παιδιά έχουν αυξημένες ανάγκες. Πέρα από τα βασικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, τα παιχνίδια, μπρατσάκια, φουσκωτά, μπάλες, ρακέτες, είναι στο πρόγραμμα! Αν η ηλικία τους το επιτρέπει μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους  την τσάντα τους ώστε να μάθουν τη χρησιμότητα της διαδικασίας και να είστε έτοιμοι έγκαιρα!

4.   «Κάνουμε όρεξη!»

Η βόλτα στην παραλία για την πλειοψηφία είναι μια άτυπη μονοήμερη! Έτσι, το φαγητό από το σπίτι είναι στα απαραίτητα, μιας και το μπάνιο ως γνωστόν, ανοίγει την όρεξη και δεν θέλουμε να αποχωριστούμε την παραλία για να επιστρέψουμε για φαγητό!

Kάντε την προεργασία σας από το βράδυ, ώστε το πρωί να είστε άμεσα έτοιμοι.

Στις προτιμώμενες και συμφέρουσες λύσεις είναι: τα ελαφριά σνακς, τα σάντουιτς για τα παιδιά ή τοστάκια, φρούτα σε ταπεράκι, μπάρες δημητριακών, οπωσδήποτε νερό και χυμοί! Προτιμήστε τροφές που δεν περιέχουν πολλά τυριά και αλλαντικά και αν περιέχουν προνοήστε να τα αποθηκεύσετε σε κατάλληλα τσαντάκια- ψυγεία με προστατευτικό θερμοανακλαστικό. Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για το μενού της παραλίας!
SOS! Φαγητό και μπάνιο είναι δύο άσπονδοι φίλοι, δεν ξεχνάμε ποτέ το απαραίτητο μεσοδιάστημα των τριών ωρών το λιγότερο για την επόμενη βουτιά! Και φυσικά την επίβλεψη των παιδιών εφόσον έχουν φάει.

Καλή δροσερή απόλαυση! 

Διαβάστε ακόμα