Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

3 καλοκαιρινά προβλήματα βρίσκουν λύση! Δείτε πώς

Χαλάρωση, ξεγνοιασιά, απόλαυση είναι μερικές από τις συνώνυμες έννοιες του καλοκαιριού. Τι γίνεται όμως όταν προκύπτουν τα συνηθισμένα προβλήματα που διακόπτουν τη zen πλευρά της εποχής;

Βρίσκουμε τη λύση!

1)   Πρόβλημα: Κουνούπια
Αυτοί οι συνήθεις ύποπτοι που ζουζουνίζουν στα αυτιά μας ενώ κοιμόμαστε και μας ξαγρυπνούν ή που κάνουν απροειδοποίητο ντου αμέσως μετά το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία!

Λύση: Λεβάντα, το μαγικό μυρωδάτο φυτό που μπορεί να τα ζαλίσει και να τα «απενεργοποιήσει» φυσικά! Στο κήπο, σε γλαστράκια στο μπαλκόνι θα κάνει το θαύμα του. Το ίδιο κάνει και η ξακουστή σιτρονέλα που κυκλοφορεί τόσο σε φυτό όσο και σε λοσιόν για να την έχετε πάντα μαζί! Βρείτε εδώ περισσότερους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσετε φυσικά.

2)   Πρόβλημα: Πολυκοσμία, ιδρώτας, ζέστη

Λύση: Οι παραπάνω συνθήκες συναντώνται στα ΜΜΜ, στο μπαράκι που θα απολαύσετε το ποτό σας, στα εμπορικά καταστήματα μιας και το καλοκαιράκι φέρνει μαζί του και τις εκπτώσεις!  Ψυχραιμία και πρόγραμμα είναι οι λύσεις για τα παραπάνω. Για τα καταστήματα: Οργανωθείτε, επιλέξτε μη ώρες αιχμής, για τα ΜΜΜ οπλιστείτε με υπομονή, χαζέψτε στο κινητό σας καλοκαιρινές φωτογραφίες και ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι. Στο μπαράκι που δεν βρίσκετε που να καθίσετε, φερθείτε σαν του φρονίμου το παιδί και  κάντε κράτηση και έχετε πάντα safe εναλλακτικές.

3)   Πρόβλημα: Γεμάτα & ακριβά ξενοδοχεία- ενοικιαζόμενα!

Λύση: Η έρευνα, η οργανωμένη και έγκαιρη αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι οι λύσεις που χρειάζεστε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Επίσης, το κυνήγι των προσφορών είναι επίσης μια συμφέρουσα λύση, για να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι και να απολαύσετε το πιο χαλαρό διάστημα της χρονιάς σας!

Αν ωστόσο, είστε της τελευταίας στιγμής, αναρωτηθείτε μήπως ήρθε η ώρα για κάμπινγκ; Και σε αυτή την περίπτωση φυσικά χρειάζεται οργάνωση αλλά θα απολαύσετε περισσότερα πλεονεκτήματα! Τέλος, αν αυτό που βρήκατε δεν είναι αυτό  που περιμένατε απλά χαλαρώστε και εστιάστε στο απολύτως θετικό…. Είστε διακοπές!  

Διαβάστε ακόμα