Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Σνίτσελ πανέ με φυστίκι Αιγίνης γεμιστό με λαχανικά και τυρί

Συνταγή γεμάτη εκπλήξεις για τους λάτρεις του σνίτσελ!

Υλικά

500 γρ. χοιρινό για σνίτσελ 
200 γρ. γραβιέρα 
1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 
1 κολοκυθάκι 
1 κρεμμύδι 
3 αβγά 
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα 
4 φέτες ψωμί του τοστ 
100 γρ. αλεύρι 
1 λίτρο σπορέλαιο 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτά μπαστούνια, τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 
Ανοίγουμε τα σνίτσελ με ένα μπάτι. 
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα λαχανικά και το τυρί στην μισή επιφάνεια και τα σκεπάζουμε με την άλλη, πιέζουμε για να ενωθούν καλά. 
Σε ένα μούλτι κάνουμε ψίχουλα τις φέτες ψωμιού και τα φυστίκια. 
Πανάρουμε τα σνίτσελ βάζοντας τα πρώτα στο αλεύρι, μετά στα χτυπημένα αβγά και τέλος στα ψίχουλα. 
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά με λάδι και από τις δύο πλευρές.

 

Αξιολόγησε τη συνταγή