Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος
Κάθε μέρα

Σνίτσελ πανέ με φυστίκι Αιγίνης γεμιστό με λαχανικά και τυρί

Υλικά

500 γραμμάρια χοιρινό για σνίτσελ 200 γραμμάρια γραβιέρα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά

1 κολοκυθάκι
1 κρεμμύδι
3 αυγά
200 γραμμάρια φιστίκια αιγίνης καθαρισμένα τέσσερις φέτες του τοστ ψωμί
100 γραμμάρια αλεύρι 1 λίτρο σπορέλαιο 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτά μπαστούνια, τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανοίγουμε τα σνίτσελ με ένα μπάτι
.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα λαχανικά και το τυρί στην μισή επιφάνεια και τα σκεπάζουμε με την άλλη, πιέζουμε για να ενωθούν καλά.
Σε ένα μούλτι κάνουμε ψίχουλα τις φέτες ψωμιού και τα φυστίκια.
Πανάρουμε τα σνίτσελ βάζοντας τα πρώτα στο αλεύρι, μετά στα χτυπημένα αυγά και τέλος στα ψίχουλα. 
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά με λάδι,και από τις δύο πλευρές.