Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO και προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών.

Η εταιρεία METRO ήταν ανέκαθεν και παραμένει αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων.

Το πρώτο μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρείας άνοιξε στον Κορυδαλλό το Μάρτιο του 1977.

To 2004 επαναλανσαρίστηκαν τα καταστήματα λιανικής της εταιρείας (supermarkets) με την ονομασία My market και διαχωρίστηκαν έτσι και τυπικά από τα Cash & Carry.

Το 2008, εγκαινιάζεται το υπερσύγχρονο κέντρο διανομών στα Οινόφυτα, αλλάζοντας τα δεδομένα στη διακίνηση των προϊόντων της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2011, εγκαινιάζεται το βιοκλιματικό κατάστημα My market στο Κιάτο

Παράλληλα το 2011 λανσάρεται ένας ακόμη τύπος καταστήματος λιανικής, το My market Easy. Με χαρακτηριστικά γνωρίσματα τις καίριες εμπορικές θέσεις και τη μικρή έκταση, μεταξύ 350τ.μ. και 600τ.μ., το My market Easy έρχεται να καλύψει την τάση της αγοράς για γρήγορα και εύκολα ψώνια στη γειτονιά.

Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία σημαντική στιγμή για την ιστορία της, η METRO αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος, που ιδρύθηκε το 1973 και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρείες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά.

Το δίκτυο καταστημάτων My market αριθμούσε έως το τέλος του 2015, 66 καταστήματα λιανικής, με χώρους πώλησης 1.000 – 1.200 τ.μ. τα οποία βρίσκονται σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους κυρίως στην Αττική και στη Νότια Ελλάδα. Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αύξησε τα σημεία λιανικής πώλησης σε 225, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια, τόσο στην ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, η απορρόφησης της Βερόπουλος από τα My market  εξελίχθηκε  με ταχύτατους ρυθμούς και σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο και ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που περιλαμβάνει τόσο αλλαγές στις ταμπέλες, την εσωτερική διακόσμηση και σήμανση των καταστημάτων, όσο και αναβάθμιση στον εξοπλισμό, τα μηχανογραφικά συστήματα, αλλά και την εκπαίδευση και κατάρτιση του συνόλου των εργαζομένων σύμφωνα με τις αρχές, τις αξίες και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, η METRO AEBE αποτελεί πλέον όχι απλά μία μεγάλη δύναμη στο ελληνικό, επιχειρηματικό σκηνικό, αλλά συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο, αποτελώντας παράλληλα και έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα μας, με πάνω από 10.000 εργαζόμενους.

Η φιλοσοφία μας, από την αρχή της λειτουργίας της εταιρείας μας, είχε πάντα και εξακολουθεί να έχει ως σημείο αναφοράς την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη, μέσα από ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στη φιλική και εγκάρδια συμπεριφορά των εργαζομένων και φυσικά στην αξεπέραστη ποιότητα των φρέσκων προϊόντων μας.

Ως μία 100% ελληνική αλυσίδα έχουμε ως απόλυτη προτεραιότητα μας να στηρίζουμε συνειδητά και με συνέπεια τα ελληνικά νοικοκυριά, προσφέροντας την προϊοντική γκάμα που επιθυμούν οι πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, ποικιλία και φυσικά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Διατηρώντας πάντα ανταγωνιστικές τις τιμές και τις προσφορές μας, επενδύουμε σταθερά και με συνέπεια και στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας μας, διευρύνοντας συνεχώς την ποικιλία τους και αναβαθμίζοντας την ποιότητά τους.

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας συνιστούσαν ανέκαθεν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων μας, με τη συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι ελληνικής προέλευσης. Αποτελούν έναν ακόμη τρόπο να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας, φροντίζοντας να προσφέρουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας συνδυάζοντας την εξαιρετική ποιότητα με τις χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, προσφέρουμε Επιλεγμένα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών καθώς και βιολογικά προϊόντα ή προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, φροντίζοντας να είναι και αυτά ελληνικής προέλευσης όπου αυτό είναι δυνατό.