Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Με σεβασμό στον καταναλωτή

Επενδύσαμε στη Φιλικότητα, στην Οικειότητα, στη Γνωριμία μαζί σας, καταλήγοντας σε ένα προσωποποιημένο σέρβις, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σας, βεβαιώνοντάς σας ότι έχουμε φροντίσει για εσάς και έχουμε επιλέξει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα πάντα το δικό σας συμφέρον.

Με σοβαρότητα, ευθύνη αλλά και ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες σας, διασφαλίζουμε την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων εξασφαλίζοντας:

  • Τη γρήγορη ανακύκλωση τους αλλά και
  • Τη σωστή ενημέρωση των τιμών τους στα ράφια.

 

Δέσμευση Ποιότητας και Τιμής...Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας δε θα βρουν κανένα ληγμένο προϊόν στα ράφια, όπως επίσης είμαστε σίγουροι ότι όποια τιμή βλέπετε στο ράφι, την ίδια ακριβώς θα χρεωθείτε και στο ταμείο. Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις Δεσμεύσεις μας.

  • Στα My market, διαθέτουμε τις απαραίτητες διαδικασίες και τους μηχανισμούς εκείνους, που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα που επιλέγετε, ώστε να απολαμβάνετε τις αγορές σας άνετα, χωρίς έγνοια για τις ημερομηνίες λήξης.
  • Στα My market, ελέγχουμε αδιάλειπτα τη σήμανση των τιμών στα ράφια μας, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι το σωστό προϊόν θα το βρείτε στη σωστή τιμή.

Αλλά επειδή "ουδείς αλάνθαστος", εάν παρόλα αυτά βρεθεί έστω κι ένα ληγμένο προϊόν μέσα στο κατάστημα, το αντικαθιστούμε με δύο ίδια δωρεάν, ενώ εάν από λάθος βρεθεί κάποιο προϊόν να έχει στο ράφι μικρότερη τιμή από την τιμή στο ταμείο, σας πληρώνουμε τη διαφορά στο δεκαπλάσιο.

Στόχος μας με αυτή την ενέργειά μας είναι να βρεθούμε πιο κοντά στην υπόσχεσή μας: "Να αποτελέσουμε την πλέον ποιοτική ελληνική πρόταση στο χώρο των Super Market, και αυτό να επιβεβαιώνεται καθημερινά από την ακεραιότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.

 

Φρέσκια Δέσμευση

Στα My market δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στα τμήματα των φρέσκων προϊόντων, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την άριστη ποιότητα και φρεσκάδα τους. Πολιτική μας είναι να αγοράζουμε εγχώρια προϊόντα, γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα μας παράγει εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά.

Πληροφορούμε πάντα τον πελάτη μας για την προέλευση των προϊόντων μας με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί θεωρούμε ότι η σχέση μας μαζί του πρέπει να χτίζεται επάνω στη βάση της απόλυτης εμπιστοσύνης.
Οι αγοραστές μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα είδη από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και ελέγχουν με μεγάλη προσοχή τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε, για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, διανέμονται στα καταστήματα την ίδια νύχτα και το επόμενο πρωί βρίσκονται στα καταστήματα. Με τον τρόπο αυτό, τα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται στα τμήματα μαναβικής έχουν κοπεί την προηγούμενη ημέρα.

Στο μανάβικό μας θα βρείτε ειδικό τμήμα με βιολογικά προϊόντα. Σας τα προσφέρουμε καθημερινά φρέσκα και εγγυημένα, καλλιεργημένα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πλούσια γεύση και το άρωμά τους.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές, διατηρώντας σταθερά χαμηλό περιθώριο κέρδους, ανεξάρτητα από τις περιπτώσεις καιρικών ή άλλων φαινομένων.