Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

H πολιτική μας σχετικά με την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων μας, στηρίζεται στη δημιουργία νέων σημείων, 1.000 – 1.500 τμ, σε κεντρικούς δρόμους και εμπορικές αγορές της Αττικής, με τάσεις ανάπτυξης και επέκτασης κυρίως στις περιοχές της Νότιας Ελλάδας.

Νέα τυπολογία καταστήματος Μy Market Easy

Παράλληλα με τη δημιουργία νέων σημείων My market (1.000-1.200 τμ), λανσάραμε έναν ακόμη νέο μοντέρνο τύπο καταστήματος λιανικής στις γειτονιές της πόλης που θα κάνει τα καθημερινά ψώνια γρήγορα και εύκολα!

Τα My market Easy είναι η νέα πρόταση της αλυσίδας που έρχεται να καλύψει την τάση της αγοράς για γρήγορα και εύκολα ψώνια στη γειτονιά.

Με χαρακτηριστικά γνωρίσματα τις στρατηγικές, εμπορικά, θέσεις και τη μικρή έκταση, μεταξύ 350τμ και 600τμ, τα My market Easy διαφοροποιούνται  από τα κλασσικά super markets και γίνονται το «βολικό μαγαζί»  για τον καθημερινό πελάτη, που έχει αυξήσει τη συχνότητα επισκέψεων στo super market, ειδικά σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης.

Τα My market Easy, ενώ είναι πολύ μικρότερα από τα κλασσικά s/m,  είναι οργανωμένα με τρόπο φιλικό προς τον πελάτη, διαθέτουν όλη τη βασική γκάμα προϊόντων και τροφοδοτούνται καθημερινά, είτε απευθείας από τους προμηθευτές, είτε  από την κεντρική αποθήκη μας. Ο πελάτης δεν χάνει χρόνο στο τμήμα μαναβικής καθώς η τελική ζύγιση γίνεται στο ταμείο, έχει στη διάθεσή του έτοιμο φαγητό για άμεση κατανάλωση και μπορεί να εξυπηρετηθεί από δύο τύπων ταμεία, ένα για τα καρότσια κι ένα για τα καλάθια.

Τα My market Easy χαρακτηρίζονται για την «πειθαρχία» και την «τάξη» τους, καθώς και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες μας, η οποία δεν θυσιάζεται σε καμία περίπτωση χάρη στη συγκράτηση του λειτουργικού κόστους.