Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Για την εταιρεία μας, ο εθελοντισμός αποτελεί μία καθημερινή δέσμευση προς τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η συμμετοχή των ανθρώπων μας είναι πάντοτε μαζική και κάθε χρονιά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

Tράπεζα αίματος

Η Αιμοδοσία αποτελεί σταθερή παράμετρο της κοινωνικής μας προσφοράς. Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Ελπίς", η εταιρεία διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της δύο με τρεις φορές το χρόνο αιμοδοσία  με εθελοντές - αιμοδότες υπαλλήλους της, η οποία υποστηρίζει την Τράπεζα Αίματος της ΜΕΤRO. Στην Τράπεζα Αίματος έχουν πρόσβαση -όταν βρεθούν σε ανάγκη- όλοι οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς τους σε όλη την Ελλάδα.

Χριστουγεννιάτικος έρανος

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας συμμετέχουν κάθε Δεκέμβριο σε εθελοντικό έρανο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται για τη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης σε Φορείς και Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Το ποσό που συγκεντρώνεται διπλασιάζεται από τη Διοίκηση της εταιρείας και, μέσω του προγράμματος +πράττω, μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύουμε το έργο  Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών που συνδράμουν τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.