Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Aπό την κοινωνική και περιβαλλοντική πλευρά της εταιρείας μας δεν λείπουν και οι εθελοντικές ενέργειες, οι οποίες πραγματοποιούνται πάντα με τη συμμετοχή των υπαλλήλων της METRO.

Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω

LOGO-ΠΑΜΕ-ΜΠΡΟΣΤΑ-ΔΙΝΟΥΜΕ-ΠΙΣΩ.jpgΤο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των My market, με τίτλο "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας μας που σκοπό έχει, μέσα από στοχευμένες αστικές παρεμβάσεις, να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, στις γειτονιές μας. Το περιβαλλοντικό αυτό πρόγραμμα, με επίκεντρο τις τοπικές μας κοινότητες, στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Tράπεζα αίματος

Η Αιμοδοσία αποτελεί σταθερή παράμετρο της κοινωνικής μας προσφοράς. Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Ελπίς", η εταιρεία διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της δύο με τρεις φορές το χρόνο αιμοδοσία  με εθελοντές - αιμοδότες υπαλλήλους της, η οποία υποστηρίζει την Τράπεζα Αίματος της ΜΕΤRO. Στην Τράπεζα Αίματος έχουν πρόσβαση -όταν βρεθούν σε ανάγκη- όλοι οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς τους σε όλη την Ελλάδα.

Χριστουγεννιάτικος έρανος

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας διοργανώνουν κάθε Δεκέμβριο έρανο με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται για τη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης. Το ποσό που συγκεντρώνεται διπλασιάζεται από τη Διοίκηση της εταιρείας και, μέσω του προγράμματος +πράττω, μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύουμε το έργο  Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών που συνδράμουν τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.