Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των My market, με τίτλο "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας μας που σκοπό έχει, μέσα από στοχευμένες αστικές παρεμβάσεις, να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, στις γειτονιές μας. Το περιβαλλοντικό αυτό πρόγραμμα, με επίκεντρο τις τοπικές μας κοινότητες,  στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Εκτός από τις πραγματοποιημένες δράσεις, θα ανακοινώνονται σε αυτή τη σελίδα και οι επόμενες!

11η στο σύνολο και τελευατία για το 2019 δράση του "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω", στην Πλατεία Προφήτη Ηλία στη Λάρισα!

Την 1η Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα αστικής παρέμβασης "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" επισκέφθηκε τη Λάρισα! Για ακόμη μία φορά, η καλή διάθεση και η εθελοντική προσφορά της ομάδας εθελοντών των My market, αλλά και των METRO Cash & Carry της ευρύτερης περιοχής, κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην πλατεία του Προφήτη Ηλία και να την παραδώσει καθαρή, βαμμένη και ανανεωμένοι στους κατοίκους αλλά και τοςυ επισκέπτες της!

Στη δράση συμμετείχαν πάνω από 97 εθελοντές, όλοι τους μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO με τις οικογένειές τους, προσφέροντας συνολικά περισσότερες από 291 ώρες εθελοντισμού, ενώ φύτεψαν 129 φυτά, χρισημοποίσαν 80 λίτρα χρώμα και επιδιόρθωσαν 9 παγκάκια!

ΛΑΡΙΣΑ.jpg

Ακόμη μία δράση για το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω"! Πέμπτη δράση για το 2019, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η ομάδα εθελοντών των My market βρέθηκε σε μια ακόμη γειτονιά της πρωτεύουσας, αυτή τη φορά στους Αγίους Αναργύρους! Με την βοήθεια και την θετική ενέργεια όλων μας, η πλατεία μεταξύ των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαυρομιχάλη άλλαξε όψη, καθαρίστηκε, βάφτηκε και παραδόθηκε ξανά στους ανθρώπους της γειτονιάς ανανεωμένη για να τους προσφέρει μια ανάσα φρεσκάδας και ξεκούρασης μέσα στην πόλη!

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 100 λίτρα χρώματος, βάφτηκαν πάνω από 200 τετραγωνικά μέτρα επιφανειών, 4 παγκάκια αναπλάστηκαν, πάνω από 80 φυτά φυτεύτηκαν και το κιόσκι της πλατείας καθαρίστηκε και βάφτηκε εξ ολοκλήρου! Επίσης, απομακρύνθηκαν από το πάρκο περισσότερες από 35 μεγάλες μαύρες σακούλες ξερών φύλλων και απορριμάτων! Μαζί μας ήταν και πάλι οι άνθρωποι της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ethelon.

Στη δράση μας συμμετείχαν πάνω από 100 εθελοντές, προσφέροντας πάνω από 350 ώρες εθελοντισμού!

ΠΑΜΕ-ΜΠΡΟΣΤΑ.jpg

Το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη! Η τέταρτη για φέτος δράση του προγράμματος.

Στις 30 Ιουνίου, το Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω συνέχισε το ταξίδι του, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα τη Νέα Σμύρνη! Η ομάδα εθελοντών των My market πραγματοποίησε ανάπλαση του πάρκου στη διασταύρωση των οδών Αγίας Σοφίας 131 και Ολυμπίου, με την συμμετοχή εθελοντών από τα  καταστήματα της Νέας Σμύρνης και του Αγίου Δημητρίου. Για ακόμη μία φορά, μαζί μας ήταν η μη κερδοσκοπική οργάνωση ethelon, που με την εμπειρία της μας βοήθησε να ομορφύνουμε έναν ακόμη δημόσιο χώρο.

Πάνω από 93 μικροί και μεγάλοι εθελοντές καθάρισαν το πάρκο από τα σκουπίδια, φύτεψαν 60 αρωματικά φυτά, έβαψαν δύο κιόσκια και πάνω από 170 τετραγωνικά μέτρα πεζουλιών και άλλων επιφανειών, προσφέροντας συνολικά πάνω από 372 ώρες εθελοντισμού.

MyMarket-NeaSmyrni_98-(1).jpg

Το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" συνεχίζει το ταξίδι του! Τρίτη Δράση για φέτος, στα μαγευτικά Ιωάννινα!

Στις 23 Ιουνίου, το Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω βρέθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων! Η τρίτη ανάπλαση πλατείας για την φετινή χρονιά έγινε πραγματικότητα, χάριν στη συμμετοχή της ομάδας εθελοντών από τα My market και τα METRO Cash & Carry των Ιωαννίνων, της Άρτας και της Πρέβεζας. Οι άνθρωποί μας έγιναν εθελοντές για μια μέρα, ομορφαίνοντας την πλατεία Ρήγα Φεραίου, με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Ethelon. Όλοι μαζί συναντήθηκαν την Κυριακή 23 Ιουνίου, με κοινό σκοπό τον εξωραϊσμό της πλατείας της πόλης.

Στη δράση συμμετείχαν πάνω από 90 εθελοντές που βοήθησαν στον καθαρισμό της πλατείας και την απομάκρυνση απορριμμάτων που καταλάμβαναν χώρο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φύτευση 80 φυτών στα παρτέρια της πλατείας, και  ανάπλαση των 180 τ.μ. του περιβάλλοντος χώρου μετατρέποντας τον σε έναν χώρο αναψυχής. Εκτός αυτών, επιδιορθώθηκε και βάφτηκε και η παιδική χαρά που βρίσκεται στο εσωτερικό της πλατείας.

1-(3).jpg

"Πάμε Μπροστά- Δίνουμε Πίσω" στον Πύργο Ηλείας! Δεύτερη Δράση για το 2019, και έβδομη -συνολικά- πλατεία!

Την Κυριακή 7 Απριλίου, το Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω ταξίδεψε στον Πύργο! Η ομάδα εθελοντών των My market από τον Πύργο και την Αμαλιάδα, αλλά και οι συνάδελφοι από το METRO Cash & Carry του Πύργου, συμμετείχαν στην δράση επί της πλατείας, απέναντι από το κατάστημα My market - Πύργος Αλφειού.

Πάνω από 100 μικροί και μεγάλοι εθελοντές αψήφισαν την δυνατή βροχή που έπεφτε από το πρωί και έδωσαν ένα θαυμαστό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς προσφέροντας πάνω από 140 ώρες εθελοντισμού, φυτεύοντας 150 αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά, μαζεύοντας πάνω από 15 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών και καθαρίζοντας 50 τετραγωνικά μέτρα μάρμαρα!

Παρά την κακοκαιρία, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους!

Συνεχίζουμε!

ΠΜΔΠ_ΠΥΡΓΟΣ_ΑΠΡ2019_2.jpg

Πρώτη Δράση μας το 2019 για το Πρόγραμμα "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω", στην πλατεία Μαυρομιχάλη, στην όμορφη Καλαμάτα!

Στις 3 Μαρτίου, η ομάδα εθελοντών των My market, με τη βοήθεια των συναδέλφων από το METRO Cash & Carry της περιοχής, ομόρφυναν την πρώτη πλατεία για φέτος, και την έκτη συνολικά, στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας!

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαυρομιχάλη στην Καλαμάτα και με την βοήθεια της εθελονοντικής οργάνωσης ethelon και το αποτέλεμσα μας δικαίωσε όλους! Στην ανανέωση της πλατείας συμμετείχαν 78 εθελοντές που με κέφι και διάθεση για προσφορά ξεκίνησαν με τον καθαρισμό της πλατείας και την απομάκρυνση σκουπιδιών. Στη συνέχεια, όλοι μαζί  φυτέψαμε  110 αρωματικά φυτά διαφόρων ειδών στα παρτέρια της πλατείας, και  βάψαμε 110 τ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο, δίνοντας νέα πνοή στην πλατεία! Παράλληλα, επιδιορθώσαμε και βάψαμε 3 παγκάκια και 50 τ.μ. ξύλινου φράχτη.

Η δράση αυτή ήταν μόνο η αρχή για το 2019! Κατά τη διάρκεια του χρόνου, είναι προγραμματισμένες ακόμη 8 δράσεις με βασικό σημείο αναφοράς το περιβάλλον, τις γειτονιές και τους κατοίκους τόσο στην Αθήνα, όσο και στην περιφέρεια. 

Kαλαματα-(1).jpg

Με την 5η του Δράση για φέτος, ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" τις δράσεις του για το 2018, στην πόλη του Βόλου!

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, με την ομάδα εθελοντών των My market ταξιδέψαμε στον όμορφο Βόλο και κάναμε πραγματικότητα την ανάπλαση της πλατείας Φιλικής Εταιρείας ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δράσεις μας για το 2018. 

Στη δράση συμμετείχαν πάνω από 99 εθελοντές, μεγάλοι και παιδιά από την οικογένεια των My market, καθώς και μέλη της ομάδας της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, που με την πολύτιμη εμπειρία τους συντόνισαν την πρωτοβουλία! 

Όλοι μαζί επιδιορθώσαμε και βάψαμε 14 παγκάκια,  φυτέψαμε 120 αρωματικά φυτά, και χρησιμοποιήσαμε 70 λίτρα χρώμα για να βάψουμε 70 τ.μ. σε επιφάνειες του πάρκου, καταφέρνοντας να το μετατρέψουμε σε χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής. 

Μετά την τεράστια επιτυχία των δράσεων του 2018 σε Αθήνα (Βύρωνας - Ίλιον - Περιστέρι), Λαμία και Βόλο, το 2019 επιστρέφουμε με ακόμη περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Βολος.jpeg

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία και την 4η Δράση του προγράμματος "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω", αυτή τη φορά στο Περιστέρι!

Στις 14 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα αστικής παρέμβασης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» επέστρεψε στην πρωτεύουσα και, συγκεκριμένα, στο Περιστέρι! Συνάδελφοι από τα καταστήματα της περιοχής με τις οικογένειές του, καθώς και από τα Κεντρικά Γραφεία και τα Κέντρα Διανομής προσέφεραν εθελοντικά την εργασία τους με σκοπό να αναβαθμίσουμε όλοι μαζί την Πλατεία Ευξείνου Πόντου!

Πάνω από 60 εθελοντές προσέφεραν συνολικά 240 ώρες εθελοντισμού κάνοντας διάφορες εργασίες. Βάψαμε τα πεζούλια της πλατείας με 120 λίτρα κίτρινου και γαλάζιου χρώματος, ξύσαμε και βάψαμε με κόκκινο χρώμα 30 παγκάκια. Παράλληλα γεμίσαμε τα παρτέρια της πλατείας με πάνω από 80 αρωματικά φυτά όπως δεντρολίβανο, λεβάντα, μέντα και φασκόμηλο, δημιουγώντας έναν μυρωδάτο κήπο!

Για ακόμη μία φορά, ήταν μαζί μας τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ethelon, βοηθώντας με την εμπειρία τους καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μας χαροποίησε όλους!

MyMarket_Peristeri(Ethelon)14102018_161.jpg

Τρίτη Δράση για το "Πάμε μπροστά - Δίνουμε πίσω" – Πρώτη στην Περιφέρεια!

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, κάναμε πράξη το σύνθημα του προγράμματος αστικής παρέμβασης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» στην ελληνική περιφέρεια! Ταξιδέψαμε στην όμορφη Λαμία και  με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών της METRO σε ένα πρωινό ομορφύναμε όλοι μαζί τον χώρο της Πλατείας Τσιφτσή στο κέντρο της πόλης.

Οι 62 εθελοντές μας καθάρισαν  την πλατεία, φύτεψαν 45 φυτά, έβαψαν 75 τμ λερωμένων επιφανειών με φωτεινά χρώματα, επιδιόρθωσαν 20 παλιά παγκάκια και μετέτρεψαν την πλατεία ξανά σε ένα όμορφο και ζωντανό σημείο συνάντησης για την πόλη της Λαμίας.

Με την πρώτη δράση της ομάδας μας στην περιφέρεια, εγκαινιάζουμε το νέο κύκλο που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα βοηθήσει να βελτιώσουμε λίγο την καθημερινότητα όλων μας!

Μαζί μας ήταν και πάλι τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, που με την εμπειρία τους και την καλή τους διάθεση μας βοήθησαν πολύ! 

Δεύτερη δράση: "Πάμε μπροστά - Δίνουμε πίσω" στο Ίλιον, με τη συμμετοχή πάνω από 100 εργαζομένων - εθελοντών μας!

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, η ομάθα εθελοντών της METRO βρέθηκε στο Ίλιον, και συγκεκριμένα στο πάρκο επί της οδού Δαβάκη. Στη δεύτερη δράση αστικής παρέμβασης του προγράμματος έλαβαν μέρος πάνω από 100 εθελοντές, όλοι τους εργαζόμενοι από τα My market και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους. Όλοι μαζί αλλάξαμε την όψη του πάρκου και δώσαμε νέα πνοή στη γειτονιά.  Μαζί μας ήταν και πάλι τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, καθώς και ομάδα εργαζομένων του Δήμου Ιλίου

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι εθελοντές μας φύτεψαν 33 φυτά, επιδιόρθωσαν 15 παγκάκια, συγκέντρωσαν πάνω από 10 σακούλες απορριμμάτων και, έβαψαν πάνω από 75 τμ επιφανειών, μετατρέποντας το πάρκο σε ένα προσεγμένο, πολύχρωμο και όμορφο χώρο πρασίνου για τους κατοίκους της περιοχής.

Για δεύτερη φορά, ως εργαζόμενοι στα My market, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχουν οι καταναλωτές μας και με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, δείχνουμε την έμπρακτη συνεισφορά στις τοπικές κοινότητες, μέσω εθελοντικών πρωτοβουλιών που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων. 

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων δράσεων, εντός των επόμενων μηνών, το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" θα συνεχίσει τις δράσεις του εντός του έτους σε Αθήνα και Περιφέρεια!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση αστικής παρέμβασης του προγράμματος "Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω"

Στις 11 Ιουνίου 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση αστικής παρέμβασης του προγράμματος στην πλατεία Ταπητουργείου στο Βύρωνα, η οποία αποτελεί μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Δήμου, με τη σύμπραξη περισσότερων από 70 εθελοντών από τρεις εθελοντικές ομάδες: την ομάδα εθελοντικής δράσης των εργαζομένων των My market, της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, καθώς και των εργαζομένων του Δήμου. Η εν λόγω πλατεία επιλέχθηκε για την ιστορική σημασία που έχει για τους κατοίκους του Δήμου, καθώς είναι συνδεδεμένη με το ιστορικό Εργοστάσιο Ταπητουργείου το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα με την αρχική του ιδιότητα.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι εθελοντές του προγράμματος φύτεψαν 126 φυτά, επιδιόρθωσαν 19 παγκάκια, συγκέντρωσαν 11 σακούλες απορριμμάτων και, χρησιμοποιώντας 75 λίτρα χρώμα, έβαψαν το αμφιθέατρο της πλατείας, μετατρέποντας την σε χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής.

Τα My market, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας, ανέλαβαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, καθώς και στην έμπρακτη συνεισφορά στην τοπική κοινότητα, μέσω πράσινων δράσεων. Με βασικό σημείο αναφοράς το περιβάλλον, τη γειτονιά και τους κατοίκους της, η εταιρεία στοχεύει μέσα στο 2018 να υλοποιήσει παρόμοιες δράσεις στην πρωτεύουσα και την ελληνική περιφέρεια. Η επόμενη δράση του προγράμματος θα υλοποιηθεί στο Δήμο Ιλίου στις 24 Ιουνίου