Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος Ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

Άσκηση στη φύση: Μπορείς & εσύ!

Το άκουσμα του γυμναστηρίου σας φέρνει στο μυαλό μικρόβια, πολυκοσμία και βαρεμάρα; Τέλεια! Η φύση σας περιμένει για να σας προσφέρει ένα σωρό θετικά πλεονεκτήματα, όπως:
Περισσότερη βιταμίνη D που το σώμα σας έχει απόλυτη ανάγκη, μιας και με τη βοήθειά της καταπολεμά την παχυσαρκία, τις φλεγμονές και τα ορμονικά προβλήματα. Λιγότερα μικρόβια, η ώρα περνάει πιο γρήγορα & ευχάριστα, διότι έχετε πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα, νιώθετε αισιοδοξία και ηρεμία, ο καθαρός αέρας κάνει θαύματα!

Τι θα χρειαστείτε:

·        Στρωματάκι γυμναστικής

·        Την τσάντα σας με το νερό ή το ισοτονικό ποτό σας

·        Όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιείτε και είναι εύκολα στη μεταφορά

·        Χαμόγελο και διάθεση για κάτι απολύτως ωφέλιμο και διαφορετικό

Τι να κάνετε;

Τρέξιμο, η Νο1 επιλογή για προθέρμανση και ομαλό ξεκίνημα για το πρόγραμμά σας. Στη φύση είναι απολύτως απολαυστικό, εκτός από την ολοκληρωμένη φυσική κίνηση του σώματος, εισπνέετε καθαρό αέρα και βλέπετε υπέροχες εικόνες!

Yoga- Pilates
Φαντάζεστε να κάνετε τις αγαπημένες σας ασκήσεις στη φύση με φόντο το πράσινο σε κλίμα ηρεμίας; Ιδανικό σκηνικό!

TRX

Κι όμως με τα κατάλληλα όργανα και τις συμβουλές ενός γυμναστή μπορείτε να μετατρέψετε μια «φυσική» γωνιά σε γυμναστήριο. Χρειάζεστε απλά πολλή καλή στήριξη, ένα δέντρο είναι ο πολύτιμος βοηθός σας!

Που να πάτε;

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα φυσικά γυμναστήρια της πόλης σας: http://www.gympark.gr και φυσικά ξακουστά και οργανωμένα πάρκα όπως το Πάρκο Τρίτση, ο Εθνικός Κήπος και ο υπέροχος χώρος του Ιδρύματος Ωνάση ενδείκνυνται για τη «φυσική» γυμναστική σας! 

Διαβάστε ακόμα