Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

CHRISTMAS TEA

Μυρωδιά διαλεχτού μαύρου τσαγιού, με κανελογαρύφαλλα, μπαχαρικά και πορτοκάλι φέρνουν στις μνήμες μας μέρες γιορτής. Τοποθετείστε το χαρμάνι στο σουρωτήρι τσαγιού και βυθίστε το σε ζεστό νερό για 3'.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ & ΜΥΡΤΙΛΟ*

Το πράσινο τσάι παράγεται μετά από ελαφριά επεξεργασία των φύλλων, τα οποία έχουν μείνει για μεγαλύτερο διάστημα πάνω στο φυτό. Έτσι, διαθέτει αυτή την πλούσια γεύση. Τοποθετείστε το χαρμάνι στο σουρωτήρι τσαγιού και βυθίστε το σε ζεστό νερό για 3'.

ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΟΥΙΖΑ ΙΒΙΣΚΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ*

Το λευκό τσάι προέρχεται από τα πρώτα φύλλα και τα μπουμπούκια του φυτού, τα οποία απλώς ξηραίνονται, επομένως είναι το λιγότερο επεξεργασμένο και παράγεται σε μικρές ποσότητες. Σ’ αυτό οφείλεται η ελαφριά του γεύση και τα υψηλά ποσοστά αντιοξειδωτικών ουσιών.  Τοποθετείστε το χαρμάνι στο σουρωτήρι τσαγιού και βυθίστε το σε ζεστό νερό για 3'.

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΚΑΡΔΑΜΟ*

To μαύρο τσάι έχει υποστεί τη μεγαλύτερη επεξεργασία από το λευκό & πράσινο τσάι και τα φύλλα του φυτού ωριμάζουν για περισσότερο καιρό. Έτσι εξηγείται η πλούσια γεύση του και το σκούρο του χρώμα, ενώ διατηρείται και περισσότερο χρόνο.

Τοποθετείστε το χαρμάνι στο σουρωτήρι τσαγιού και βυθίστε το σε ζεστό νερό για 3'.

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΣΑΓΙΟΥ

Tοποθετούμε μέσα στο σουρωτήρι το χαρμάνι τσαγιού και το βυθίζουμε σε ζεστό νερό για 2-3 λεπτά.

Τα προϊόντα με αστερίσκο (*) είναι τοποθετημένα στα καταστήματα που θα δείτε εδώ

Επιστροφή στα Επιλεγμένα Προϊόντα