Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΠΑΣΤΟ ΜΑΝΗΣ
Από καπνιστό χοιρινό κρέας, το οποίο έχει καπνιστεί σε φύλλο οξιάς & άλλα αρωματικά φυτά, από την εταιρεία Τσικάκης στην Σπάρτη. Συνδυάζεται ιδανικά με τηγανιτά αυγά, στην καρμπονάρα, στον τραχανά αλλά και στην φασολάδα.

ΑΠΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ
Παραδοσιακό Καπνιστό χοιρινό από άπαχο κρέας, μαριναρισμένο με μυρωδικά και βότανα του βουνού, από το Κτήμα Βαβουράκη στην Κρήτη. Ιδανικός μεζές ως τηγανιά αλλά και ως συνοδευτικό στα λαδερά.

ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ*
Κερκυραϊκός μεζές, από χοιρινό κόντρα φιλέτο, από το εργαστήριο Χονδρογιάννης. Αλατισμένο και πασπαλισμένο με πιπέρι, καπνισμένο σε φωτιά με λεπτά ξύλα και πολλά αρωματικά κλαριά. Έχει ελαφρώς ροζέ χρώμα στο εσωτερικό του & σερβίρετε σε πολύ  λεπτές φέτες. Συνοδεύει ημίσκληρα & μαλακά τυριά.

Τα προϊόντα με αστερίσκο (*) είναι τοποθετημένα στα καταστήματα που θα δείτε εδώ

 

Επιστροφή στα Επιλεγμένα Προϊόντα