Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ ΜΕΛΙ ΑΣΠΡΟΘΥΜΟΥ*
Ο ασπρόθυμος είναι ένα είδος σπάνιου θυμαριού, το οποίο φύεται σε υψόμετρο άνω των 1.500μέτρων σε όρη της Κρήτης. Οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες του τόπου, χαρίζουν στο συγκεκριμένο μέλι μοναδικό άρωμα και συνεκτική υφή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Εκλεκτό μέλι με κρόκο Κοζάνης. Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό δύο σημαντικών φυσικών προϊόντων που προάγουν την υγεία και συμπληρώνει ιδανικά μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Ο κρόκος Κοζάνης είναι γνωστός από την αρχαιότητα για τις δεκάδες φυσικές και ευεργετικές ιδιότητες του.

ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙ ΡΕΙΚΙ
Φτιάχνεται από τα άνθη των ρεικιών στον Ταΰγετο. Θρεπτικό & πλούσιο σε ιχνοστοιχεία. Η κρυστάλλωση του είναι φυσική & επιθυμητή. Θεωρειται ιδιαιτερα ωφέλιμο για παιδιά & ηλικιωμένους.


ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ
Το χαρουπόμελο, ένα φυσικό γλυκαντικό προϊόν το οποίο προέρχεται από το βράσιμο των χαρουπιών. Έχει γεύση που θυμίζει αυτή της σοκολάτας. Έχει μεγάλη θρεπτική αξία με θεραπευτικές ιδιότητες και δεν περιέχει καφεΐνη. Χρησιμοποιείται: σκέτο σαν ρόφημα, στο γιαούρτι και τα δημητριακά, ως γλυκαντική ουσία στην παρασκευή γλυκών ή ακόμα και σαν σιρόπι.

ΠΑΤΡΙΚΗ ΓΗ & ΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
Το πετιμέζι είναι μία φυσική γλυκαντική ουσία χωρίς ζάχαρη, που αποτελεί πηγή σιδήρου για τον οργανισμό. Είναι πηχτό, πλούσιο και αρωματικό συστατικό, που χρησιμοποιείται για τις σάλτσες, τις ψητές πατάτες, τη ζαχαροπλαστική, το γιαούρτι και αυτούσιο σε πρωινό.

Τα προϊόντα με αστερίσκο (*) είναι τοποθετημένα στα καταστήματα που θα δείτε εδώ

 

Επιστροφή στα Επιλεγμένα Προϊόντα