Κωδικός: 517210

Autan Family Care Stick 50ml

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 6 αξιολογήσεις
5,99€
119,80€ Τελική τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 6 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Autan Family Care Stick είναι ένα απωθητικό κουνουπιών σχεδιασμένο να προσφέρει προστασία του δέρματος από τα τσιμπήματα των κουνουπιών για έως 4 ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιδιά άνω των 2 ετών.
Υλικά
Συστατικά
Δραστική ουσία: Icaridin 10% β/β
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Απωθητικό κουνουπιών
Με Aloe Vera και Γλυκερίνη

Μορφή: Stick.
Δόσεις: 1,6mg ανά cm2.
Οδηγίες Χρήσης
Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόστε το stick ομοιόμορφα ώστε να καλύψετε πλήρως τα ακάλυπτα μέρη του σώματος (περίπου 1,6mg ανά cm2), αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια και το στόμα. Προστατεύει έως 4 ώρες. Επαναλάβετε την εφαρμογή όταν παρατηρήσετε μείωση της αποτελεσματικότητας, εάν χρειάζεστε προστασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από δύο φορές την ημέρα και αποφύγετε την υπερβολική χρήση. Ανακυκλώστε τον άδειο περιέκτη.
Πληροφορίες Προμηθευτή
AUTAN FAMILY CARE, Stick
Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών. Να μην εφαρμόζεται στα χέρια των παιδιών. Να μη χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες δέρματος με εγκαύματα από τον ήλιο/ με φουσκάλες / με σκασίματα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Aκολουθήστε συμπτωματική θεραπεία. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από δύο φορές την ημέρα και αποφύγετε την υπερβολική χρήση.
Τηλ. Κέντρ. Δηλητ.: ΕΛΛΑΔΑΣ 2107793777
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Ελλάδα.