Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Διεθνής Ημέρα Τσαγιού

Το τσάι, ζεστό ή κρύο, είναι πολύ ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό χάρη στις ευεργετικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

 

Το 2019, η 21η Μάϊου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Τσαγιού αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά του και τη διαχρονικότητά του. 

 

Η ηγετική εταιρία στην αγορά του τσαγιού Taylors of Harrogate, βραβευμένη με το “Royal Warrant” επίσημος προμηθευτής του Πρίγκιπα της Ουαλίας, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους λάτρεις του τσαγιού, με μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και αρώματα. Ειδικοί στο τσάι για πάνω από 130 χρόνια, με δοκιμαστές που διαθέτουν τον τίτλο “Q-Graders”, τα προϊόντα της εταιρίας Taylors of Harrogate διατίθενται σε ελκυστικές eco-friendly συσκευασίες, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα εκλεκτά συστατικά τους.

 

Αναζητήστε τα ποιοτικά προϊόντα της Taylors of Harrogate και γιορτάστε μαζί μας τη Διεθνή Ημέρα Τσαγιού με -30% στους εικονιζόμενους κωδικούς. 

Αγόρασε Εδώ