Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 265212

Δίκταμο Κρήτης Αφέψημα Βοτανικό 10Φακελάκια

1,22€
122,00€ Τελική τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το Δίκταμο είναι το πιο πολύτιμο ενδημικό φυτό και φυτρώνει αποκλειστικά στην Κρήτη. Διαλέξαμε προσεκτικά γι’ αυτό το βοτανικό τσάι μόνο νέας εσοδείας νεαρά γκριζοπράσινα φύλλα και μωβ άνθη από δίκταμο που συλλέγονται στα Λασιθιώτικα όρη μόλις μπει ο Ιούνιος και αρχίσουν οι ζέστες του καλοκαιριού. Έχει ξεχωριστή, ήπια γεύση και ευχάριστο απαλό άρωμα.
Υλικά
Συστατικά
Δίκταμο
Αλλεργιογόνα
Δεν Έχει
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Η επεξεργασία των προϊόντων μας ξεκινά από την ελεγχόμενη συγκομιδή και την ξήρανση που γίνεται με φυσικό τρόπο και συνεχίζεται μηχανικά στις εγκαταστάσεις μας, με την άλεση, το κοσκίνισμα , τη διαλογή και την τελική συσκευασία στη σύγχρονη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου μας στην Κρήτη.
Οδηγίες Χρήσης
Συσκευασία που περιέχει 10 εμβαπτιζόμενα φάκελα για απευθείας έγχυση σε ζεστό νερό.Οδηγίες χρήσης: Εμβαπτίστε ένα φακελάκι σε μια κούπα 150 έως200ml καθαρού φρεσκοβρασμένου νερού για 6 έως 10 λεπτά.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την:
Dictamus®-ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΒΙ.ΠΑ Φοινικιάς 71500
Ηράκλειο Κρήτης