Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Είμαστε μία ελληνική εταιρεία που έχει διαχρονικά τοποθετήσει τους πελάτες της στο επίκεντρο των προσπαθειών της με αιχμή του δόρατος: Την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα προϊόντων, με βασικό σημείο αναφοράς τα φρέσκα και νωπά προϊόντα.

  • Τις ανταγωνιστικές τιμές και τις συνεχείς προσφορές.
  • Την προσωποποιημένη, φιλική εξυπηρέτηση από τους άρτια εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας.

Στα My market διαθέτουμε:

  • Μελετημένη ποικιλία προϊόντων που διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βρουν ό,τι χρειάζονται σε όλα μας τα καταστήματα.  Μέσα από μία εύκολη πλοήγηση στο κατάστημα και μία ξεχωριστή εμπειρία αγορών, ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινότητα και τη διατροφή τους. Μία γκάμα 1.300 και πλέον προϊόντων Ιδιωτικής Μάρκας, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και τιμής, τα περισσότερα ελληνικής προέλευσης. Βασική ιδιωτική μάρκα είναι η “My”.

Στα My market:

  • Είμαστε μια αλυσίδα με έντονο το αίσθημα της ευθύνης προς τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε.
  • Είμαστε μια αλυσίδα που σέβεται το περιβάλλον, εξοπλίζοντας τα καταστήματά της με τελευταίας τεχνολογίας ψυγεία, καθώς και λάμπες φωτισμού δικής μας σχεδίασης που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και το ανθρακικό μας αποτύπωμα.
  • Η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας. Με δράσεις αστικής περιβαλλοντικής παρέμβασης, όπως το πρόγραμμα "Πάμε Μπροστά Δίνουμε  Πίσω", αθλητισμού με τα "Χιλιόμετρα Προσφοράς" & την My Ομάδα, αλλά και υποστήριξης των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω του προγράμματος +πράττω, αποδεικνύουμε κάθε μέρα τη δέσμευσή μας.