Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Αγαπητοί μας πελάτες,

Όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε κοντά σας, σταθερή επιδίωξή μας είναι η βελτίωση όλων των προσφερομένων υπηρεσιών μας.
Η κάλυψη των αναγκών σας αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα λειτουργίας των καταστημάτων μας.
Γι' αυτό το λόγο η γνώμη σας και η κριτική σας δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτες αλλά και απαραίτητες.

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και συμπληρώστε αυτό το ερωτηματολόγιο. Μόνο έτσι θα μας βοηθήσετε να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο σε μορφή PDF από εδώ.

To My market από όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας

Πώς αξιολογείτε το κατάστημα;

Πώς αξιολογείτε την εξυπηρέτηση;

Πώς αξιολογείτε τα προϊόντα μας;

Πώς αξιολογείτε το φυλλάδιο προσφορών μας;

Για να σας γνωρίσουμε καλύτερα

Η συμπλήρωση των παρακάτω πεδίων είναι προαιρετική

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Η εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, σεβόμενη τα προσωπικά σας δεδομένα, διατηρεί όλες τις πληροφορίες που σας αφορούν σ’ ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα, συμμορφούμενη προς τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και προς την σχετική ελληνική νομοθεσία.

Η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς: ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω email, φυλλαδίων, newsletter, sms, τηλεφώνου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Επίσης τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Για όλους τους ανωτέρω σκοπούς ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη δοθείσα δια της παρούσας συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@metro.com.gr

Χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν και δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε στο εξής μαζί σας για τους παραπάνω σκοπούς.