Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Επιστροφή στις Δράσεις

Τα My market στο Δρόμο των Ρεκόρ!

Η My Ομάδα επιστρέφει και το 2020!

Τα My market, έχοντας θέσει ως στρατηγική τους προτεραιότητα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους νέους ανθρώπους, στηρίζουν με χαρά για δεύτερη χρονιά νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με σκοπό να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην προετοιμασία τους για τους σημαντικούς στόχους τους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκυο!

Η χορηγία της αλυσίδας προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας περιλαμβάνει, πέραν της οικονομικής συνδρομής, και σημαντική υποστήριξη της διατροφής τους που αποτελεί βασικό παράγοντα της προετοιμασίας τους μέσα από τα 225 σημεία λιανικής πώλησης My market σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

My ομάδα 2020

Κωνσταντίνα Τσοπούλου Beach volley

Μαζί με τη Δήμητρα Μαναβή, είναι η Νο1 ελληνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, κυνηγώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017 & 2018, 5 φορές νικήτρια σε Masters, ενώ με τη Δήμητρα έχει κερδίσει την 3η θέση σε παγκόσμιο τουρνουά FIVB και την 1η στη βαλκανική ζώνη του ηπειρωτικού τουρνουά της CEV. Γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη. 

Δήμητρα Μαναβή Beach volley

Μαζί με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου, είναι η Νο1 ελληνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, κυνηγώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018, 5 φορές νικήτρια σε Masters, ενώ με την Κωνσταντίνα έχει κερδίσει την 3η θέση σε παγκόσμιο τουρνουά FIVB και την 1η στη βαλκανική ζώνη του ηπειρωτικού τουρνουά της CEV. Γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη. 

Άννα Ντουντουνάκη Κολύμβηση (πεταλούδα)

H Άννα είναι μια από τις καλύτερες κολυμβήτριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Το Δεκέμβρη του 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη. Γεννήθηκε το 1995 και είναι από τα Χανιά. Είναι κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στα 50 και τα 100μ πεταλούδα. Έχει εξασφαλίσει ήδη τη 2η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τους δεύτερους της καριέρας της.

Αντώνης Μέρλος Στίβος (άλμα εις ύψος)

Ο Αντώνης είναι ένας αθλητής που μπορεί να συνεχίσει την ελληνική παράδοση στα άλματα. Ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 ανοιχτού στίβου στο Τάμπερε (2018) ενώ στο ευρωπαϊκό Κ23 στο Γκέβλε (2019) έφτασε στον τελικό.  Γεννήθηκε το 1999 και κατάγεται από το Λουτράκι. Φετινός στόχος είναι να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτού Στίβου στο Παρίσι!

Χρήστος Φραντζεσκάκης Στίβος - Σφυροβολία

Ο Χρήστος είναι ο τρίτος καλύτερος έφηβος όλων των εποχών στη σφυροβολία παγκοσμίως! Κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ20 (Μπόρας) με επίδοση 84.22μ, υψηλότερη από το Ευρωπαϊκό ρεκόρ. Πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες Κ23 και Κ20 και δευτεραθλητής στην ανδρική σφύρα. Γεννήθηκε το 2000, είναι από τα Χανιά. Στόχος του για φέτος είναι οι Ολυμπιακοί του Τόκυο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Παρίσι! 

Ιερόθεος Δρίτσας Στίβος (400μ. μετ’ εμποδίων)

Ο Ιερόθεος είναι ένας νέος δρομέας πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλες προοπτικές. Είναι Πρωταθλητής Ελλάδας Κ23 για το 2019, Πρωταθλητής Ελλάδας κλειστού στίβου 400μ (2019),  Πρωταθλητής Ελλάδας Κ20 για το 2018 και Βαλκανιονίκης Κ20 (2018). Γεννήθηκε το 1999 και είναι από την Αθήνα. Φετινός του στόχος είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Παρίσι!

My ομάδα 2019

Άρτεμις Αναστασίου Στίβος (200μ., 400μ.)

«Φέτος έχω υψηλούς στόχους στο ευρωπαϊκό Κ20 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή προετοιμασία. Δίχως τα My market θα έμενα στην Ελλάδα, μακριά από τον προπονητή μου για να προπονηθώ σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Αλεξάνδρα Ασημάκη Υδατοσφαίριση

«Ξεκίνησα την υδατοσφαίριση σε ηλικία 10 ετών και αγωνίζομαι με το εθνόσημο από 15 χρόνων. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω αφιερώσει στην Εθνική ομάδα. Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός πως στην προσπάθεια μου να κερδίσω το μοναδικό μετάλλιο που μου λείπει, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, έχω τη συμπαράσταση των My market, μιας 100 % ελληνικής αλυσίδας».

Ιερόθεος Δρίτσας Στίβος (400μ. μετ’ εμποδίων)

«Τα My market είναι ο πρώτος χορηγός στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με το… καλημέρα κάνει η διαφορά καθώς θα μου καλύψει τα έξοδα της βασικής μου προετοιμασίας στην Ισπανία, η οποία και είναι πολύ σημαντική ενόψει του στόχου μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων. Χωρίς τα My market, δε θα μπορούσα να κάνω σωστά την προετοιμασία μου».

Χρήστος Φραντζεσκάκης Στίβος – Σφυροβολία

«Έχω μπροστά μου μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις και είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός πως θα με στηρίζουν τα My market. Είμαι ευγνώμων και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Μάριος Αναγνώστου Στίβος (1500μ., 5000μ., 10000μ.)

«Τους τελευταίους μήνες, είχαμε επαφές με αρκετούς υποψήφιους χορηγούς. Η πρόταση των Μy market δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Όταν έμαθα ότι διαθέτει και τη μεγαλύτερη εταιρική running team στην Ελλάδα, ταυτίστηκα ακόμα περισσότερο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας».

Οδυσσέας Μουζενίδης Στίβος - Σφαιροβολία

«Η χρονιά που ξεκίνησε για μένα είναι η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Είμαι πρώτη χρονιά στην ανδρική κατηγορία και έχω να αντιμετωπίσω μεγαθήρια της σφαιροβολίας. Όταν όμως έχεις στο πλευρό σου εταιρείες όπως τα My market, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα ιδίως για εμάς που είμαστε μακριά από τα αστικά κέντρα. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Γιώργος Σπανουδάκης Κολύμβηση (100μ. & 200μ. ύπτιο, 200μ. & 400μ. μικτής ατομικής)

«Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Δεν είναι μόνο οικονομική η στήριξη που έχουμε από τα My market. Όταν γνωρίζεις πως υπάρχει πίστη στο πρόσωπο σου από ένα τέτοιο μέγεθος εταιρείας και να ασχολείται ο ίδιος ο πρόεδρος, τότε η ψυχολογική ώθηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας και κυρίως να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας»

Κωνσταντίνα Τσοπούλου Beach volley

«Το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πολυέξοδα αθλήματα. Χρειάζεται να ταξιδεύουμε πολύ για να αγωνιζόμαστε σε τουρνουά του world tour προκειμένου να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η βοήθεια που λαμβάνουμε από τα My market είναι πολύ σημαντική και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας που έχει και αυτή το ελληνικό εθνόσημο».

Δήμητρα Μαναβή Beach volley

«Πέρσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και την Κωνσταντίνα ως μέλη της Εθνικής ομάδας beach volley. Έπρεπε να πληρώνουμε οι ίδιες για όλα μας τα ταξίδια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε και φέτος να συνεχίσουμε έτσι. Η συνεργασία με τα My market μας προσφέρει ασφάλεια καθώς θα επικεντρωθούμε φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Επιστροφή στις Δράσεις