Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Γιορτή της Μητέρας: 4 ιδέες για δώρα από τα χεράκια σας!

Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας, η πρώτη αγκαλιά, το πιο σημαντικό χάδι, η δύναμή μας, είναι η μαμά μας που την αγαπάμε τόσο πολύ και σε λίγες μέρες πλησιάζει η γιορτή της! Τι καλύτερο από το να συνοδεύσετε τις όμορφες ευχές και τη σφιχτή αγκαλιά με δώρα ξεχωριστά & φτιαγμένα από τα χεράκια σας. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και εκπλήξτε την πολύ ευχάριστα!

Ένα βάζο σκέτη έκπληξη

Τα λουλούδια είναι Νο1 στη λίστα των δώρων για τη συγκεκριμένη περίσταση και για να τα αναδείξετε σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα χειροποίητο βάζο. Θα χρειαστείτε  γυάλινα μπουκάλια (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από χυμό ή γάλα) και αφού τα πλύνετε καλά και τα στεγνώσετε, χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία σε διάφορα χρώματα. Κολλήστε με προσοχή λωρίδες από τα χρώματα που θέλετε και δημιουργήσετε πολύχρωμα μπουκάλια με στυλ και χαρούμενη διάθεση. Τοποθετήστε τα αγαπημένα της λουλούδια στο βάζο και είναι έτοιμη η μοσχοβολιστή σας έκπληξη!

Extra tip: Άλλη μία εναλλακτική για ένα βάζο που ξεχωρίζει είναι να διαλέξετε ένα αντικείμενο, π.χ. μια μολυβοθήκη που δεν χρειάζεστε, και να το ντύσετε με ύφασμα και κορδέλες.

plaisia.jpg

Μια εικόνα, χίλιες γλυκές αναμνήσεις! 

Διαλέξτε μια αγαπημένη σας φωτογραφία ή μια φωτογραφία που γνωρίζετε πως για εκείνη έχει ιδιαίτερη αξία, εκτυπώστε την και βάλτε την σε μια κορνίζα που θα επιμεληθείτε ιδιαίτερα στολίζοντάς τη με ένα κομμάτι δαντέλας και όμορφα κουμπιά, ή αποξηραμένα λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε σε καταστήματα που υποστηρίζουν την τεχνική της αποτύπωσης μιας φωτογραφίας σε τσάντα.

Έτσι θα έχει πάντα μαζί της αγαπημένες της στιγμές που θα της θυμίζουν το πρωτότυπο δώρο σας.

Το ανθισμένο μονόγραμμα

Το ανθισμένο μονόγραμμα είναι ίσως η πιο προσωποποιημένη ιδέα για το δώρο που θα χαρίσετε στη μητέρα σας. Το αρχικό του ονόματός της είτε με φρέσκα λουλούδια, είτε με αποξηραμένα αλλά γιατί όχι και με υφασμάτινα αν θέλετε να το κρατήσει για πάντα.

Η κατασκευή του είναι εξαιρετικά απλή με τα ακόλουθα βήματα:

1.    Θα σχηματίσετε με χοντρό χαρτόνι το αρχικό γράμμα του ονόματός της, ενώνοντας με συρραπτικό τα κομμάτια.

2.    Στη συνέχεια θα ντύσετε το εσωτερικό του γράμματος με μεμβράνη και θα τοποθετήσετε μέσα κομμάτια από σφουγγάρι σε όλη την επιφάνεια του γράμματος.

3.    Τέλος, θα πρέπει να ποτίσετε τα σφουγγάρια ώστε να διατηρηθούν τα άνθη και μετά μπορείτε να καρφώσετε πάνω τα λουλούδια που έχετε επιλέξει.

Extra tip: αν επιλέξετε υφασμάτινα λουλούδια, ψεκάστε τα με κάποιο άρωμα για να απογειώσετε το αποτέλεσμα.

n-image-(1).jpg

Σημειωματάριο με οικογενειακή φωτογραφία

Όλες οι μητέρες έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους ένα σημειωματάριο. Μπορείτε, λοιπόν, να μετατρέψετε ένα κοινό σημειωματάριο σε ένα έργο Τέχνης με συναισθηματική αξία. Προτιμήστε ένα σημειωματάριο που να παίρνει ανταλλακτικά φύλλα και καλύψτε με χοντρό χαρτί περιτυλίγματος το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλό του. Εναλλακτικά μπορείτε να καλύψετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο με κομμάτια από δαντέλα.

Aς δούμε λοιπόν τα βήματα:

1.    Καλύπτετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο με μια οικογενειακή φωτογραφία και δημιουργείτε την κορνίζα της.

2.    Κολλάτε στις πλευρές της κάτι πιο έντονο σε χρώμα για να δίνει την αίσθηση της κορνίζας, όπως λεπτά κομμάτια από ξύλο ή έντονης απόχρωσης από κορδέλα.

3.    Αφού στεγνώσει καλά γράψτε στην πρώτη σελίδα τα πιο γλυκά λόγια που έρχονται στο μυαλό σας για τη μαμά σας. 

Διαβάστε ακόμα