Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ιδέες για Σαββατόβραδο από…. Σπίτι!

Αρχικά είναι όμορφο να δημιουργείτε ευκαιρίες για να βρίσκεστε, τόσο με τα μέλη της οικογένειάς σας, όσο και με τους φίλους σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας οδηγούν σε αποξένωση και μειώνουν τις ωφέλιμες ώρες κοινωνικής συναναστροφής. Αυτό μπορεί να αλλάξει!

Ακολουθήστε τα βήματα και καλή επιτυχία!

Βήμα 1

Η παρέα

Επιλέξτε τα άτομα που αγαπάτε και νιώθετε καλά μαζί τους. Χρησιμοποιήστε τα social media, δημιουργήστε μια ομάδα με τους φίλους σας και ξαφνιάστε τους ευχάριστα. Η ίδια ομάδα θα βοηθά να είστε σε επαφή και να δεχτείτε και τα δικά τους καλέσματα.

Βήμα 2

Φαγητό

Εννοείται ότι σε μια τέτοια μάζωξη το φαγητό είναι πρωταγωνιστής. Οι γρήγορες και εύκολες συνταγές έχουν την τιμητική τους. Σχετικά με το είδος: Αν αναζητάτε Street Food από σπίτι,
επιλογές με Εθνικ άρωμα, και φυσικά αγαπημένο μπάρμπεκιου, για μοσχοβολιστές ιδέες υπάρχουν τα νόστιμα tipάκια στο τσακ μαμ που θα σας καλύψουν απόλυτα!

Μαγειρέψτε όλοι μαζί και προσθέστε εκτός από τα νόστιμα υλικά και τη δική σας φαντασία και όρεξη για περισσότερο επιτυχημένα αποτελέσματα.

Βήμα 3

Διασκέδαση

Προετοιμάστε το έδαφος για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση με τις αγαπημένες ασχολίες της παρέας. Επιτραπέζια, μουσική, παιχνίδια παρέας πχ παντομίμα, ταινίες ή σειρές που αγαπάτε, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας.

Οι φθινοπωρινές νύχτες έχουν την ομορφιά τους. Χαρείτε τις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Διαβάστε ακόμα