Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Αγορές στο Super market: Γιατί είναι καλύτερα να πηγαίνετε με παρέα;

Ήρθε η μέρα για τον ανεφοδιασμό του σπιτιού, και αφού φτιάξετε την έξυπνη λίστα σας μέσα από το app του My market είστε έτοιμοι για το αγαπημένο σας My market! Θα πάτε όμως μόνοι ή με παρέα;

Οι έρευνες δείχνουν πως η παρέα στο super market κάνει καλό και έχει σπουδαία οφέλη.

Ας δούμε γιατί:

1.   Έχετε μια χρήσιμη δεύτερη γνώμη, για να «ζυγίσετε» καλύτερα τις επιλογές που σας συμφέρουν.  Μπορείτε να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για προϊόντα που δεν γνωρίζατε και θα σας ωφελήσουν.

2.   Η επίσκεψη στο super market δεν είναι απλά μια διεκπεραιωτική διαδικασία για τους περισσότερους πλέον, αλλά θεωρείται και ευκαιρία χαλάρωσης και κοινωνικής συναναστροφής. Έτσι το να πηγαίνετε με παρέα εντείνει το αίσθημα της χαλαρότητας που σας ωφελεί, αφού σας αποφορτίζει από τα βαρύ πρόγραμμά σας ενώ παράλληλα φέρνετε εις πέρας μια χρήσιμη διαδικασία.

3.   Κάνει καλό στα παιδιά! Αν έχετε παιδιά μην χάνετε την ευκαιρία να τα παίρνετε μαζί στο super market. Είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να κατανοήσουν σπουδαίες διαδικασίες όπως της αγοράς και της πώλησης, της ευκαιρίας- προσφοράς, της αναμονής και του σεβασμού στους άλλους που προηγούνται. Αν η ηλικία τους το επιτρέπει δώστε τους ενεργό ρόλο στα ψώνια, αναθέστε τους συγκεκριμένες αποστολές, ώστε να μάθουν πως διαλέγουμε προϊόντα, γιατί μας συμφέρει να παίρνουμε αυτό και όχι το άλλο και κυρίως την αξία της συνετής αγοράς.

Αγοράστε τα απαραίτητα και ωφεληθείτε διπλά!

Σας περιμένουμε στο κοντινότερο My market για να το διαπιστώσετε και από κοντά. Βρείτε το στο δίκτυο καταστημάτων μας! 

Διαβάστε ακόμα