Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

4 tips για διακοπές που συμφέρουν!

Ένας ανασταλτικός παράγοντας για τους περισσότερους, όσον αφορά τις διακοπές είναι το κόστος! Ειδικά, όταν μιλάμε για οικογενειακές διακοπές, άρα παραπάνω άτομα με αυξημένες ανάγκες, η σκέψη για το πόσο θα κοστίσει μεγεθύνεται.

Ωστόσο, υπάρχουν «έξυπνοι» τρόποι για να μην ξεφύγετε από το προβλεπόμενο budget που έχετε προγραμματίσει να ξοδέψετε και από την άλλη να περάσετε καλά και να μην στερηθείτε τίποτα.

Ακολουθούν έξυπνα tips οικονομίας!

1.   Πότε;

Το να διαλέξετε μία λιγότερο δημοφιλή περίοδο για να ταξιδέψετε, είτε αρχές Ιουνίου είτε τον Σεπτέμβριο είναι σίγουρα μια πολλή καλή λύση. Η απόκλιση της τιμής είναι θεαματική! Ερευνήστε το και θα το διαπιστώσετε.

2.   Πού;

Σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά, επιλέξτε προορισμούς που δεν βρίσκονται πολύ μακριά σας, έτσι ώστε να γλυτώσετε χρήματα από τα έξοδα των εισιτηρίων.

3.   Πώς;

Αυτοκίνητο

Ένα extra και διόλου ευκαταφρόνητο έξοδο είναι αυτό του αυτοκινήτου, όταν ταξιδεύετε με πλοίο. Είναι προτιμότερο να μην το πάρετε μαζί και να νοικιάσετε στον προορισμό σας. Αναζητήστε ενοικιαζόμενα και κάντε τις συγκρίσεις σας!

Αεροπλάνο
Όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο τα έξοδα είναι ήδη πολλά. Ωστόσο, υπάρχουν τακτικές, για να μην τα αυξήσετε περισσότερο. Ένας από αυτούς είναι να μην ξοδέψετε χρήματα για extra αποσκευές. Βολέψτε με έξυπνο τρόπο τα πράγματά σας στη βαλίτσα, ώστε αν είναι δυνατόν να πάρετε μόνο τη χειραποσκευή σας. Αν ωστόσο ταξιδεύετε οικογενειακώς, μπορείτε εκτός από τις χειραποσκευές σας να έχετε μια extra μεγάλη κοινή βαλίτσα για τα παραπάνω πράγματα όλων σας.

Πλοίο

Οι αεροπορικές θέσεις είναι μια συμφέρουσα λύση, έναντι της καμπίνας. Ωστόσο για μικρές αποστάσεις ακόμα και το κατάστρωμα και η βόλτα στο σαλόνι μπορούν να σας βοηθήσουν να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα μέχρι το πολυπόθητο σφύριγμα του καραβιού!

4.   Νόστιμα, οικονομικά και υγιεινά
Προτιμήστε ενοικιαζόμενα δωμάτια με κουζινάκι, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να μαγειρεύετε. Το όφελος πολλαπλό μιας και θα γεύεστε τις αγαπημένες σας γεύσεις και δεν θα περιορίζεστε από το μενού των καταστημάτων και από την άλλη θα γλυτώνετε αρκετά χρήματα σε κάθε σας γεύμα!

4 tips για συμφέρουσες αποδράσεις, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και καλές διακοπές! 

Διαβάστε ακόμα