Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Πρωτότυπες βασιλόπιτες. Πάρτε ιδέες

Η  βασιλόπιτα είναι το αγαπημένο γλυκό της Πρωτοχρονιάς και πέρα από τη γλύκα της «κουβαλάει» παράδοση και ανυπομονησία για το τυχερό φλουρί! Θυμηθείτε εδώ την ιστορία της και μια νόστιμη κλασική συνταγή με πορτοκάλι.

Ωστόσο, αν φέτος θέλετε να πρωτοτυπήσετε, δείτε νόστιμες ιδέες που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αγαπημένους σας!

 

1.   Βασιλόπιτα ala cupcake!

shutterstock_328550414.jpg

 

Είναι μια λύση ιδιαίτερα ταιριαστή με τις πιο μικρές ηλικίες, μιας και αγαπούν την ευκολία και την ωραία εμφάνιση. Έτσι, αντί για την παραδοσιακή πίτα φτιάξτε μικρά cupcakes σε διαφορετικές γεύσεις αν είναι δυνατόν, διακοσμήστε τα γιορτινά, κρύψτε σε ένα από αυτά το φλουρί και αφήστε να γίνει η νόστιμη μοιρασιά!

2.   Άρωμα παράδοσης

shutterstock_526027492.jpg


Αν αγαπάτε τις παραδοσιακές γεύσεις, μπορείτε να φτιάξετε κλασικό κέικ και να δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κανέλα και στις σταφίδες. Επίσης, αν μιλάμε για λιγότερα άτομα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μακρόστενη φόρμα του κέικ!

3.   Βασιλόπιτα- τούρτα!

shutterstock_752298790.jpg

Μια βασιλόπιτα που μοιάζει με τούρτα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους μικρούς φίλους και όχι μόνο. Μπορείτε να κάνετε «ορόφους» από παντεσπάνι και να τους καλύψετε και γλάσο. Ένα κορνέ και χρωματιστή ζαχαρόπαστα θα σας βοηθήσει να στολίσετε την εντυπωσιακή βασιλόπιτά σας.

4.   Φρουτένια απόλαυση

shutterstock_480327967.jpg

 

Για όσους αγαπάτε τα φρούτα, μπορείτε να φτιάξετε το κέικ όπως κάνετε παραδοσιακά και να το «στολίσετε» με γλάσο και κομμάτια πορτοκαλιού, κερασάκια και ξηρούς καρπούς.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, σίγουρα θα καταφέρετε να καλωσορίσετε τη νέα χρονιά με γλύκα! Μην ξεχάσετε το φλουρί!

Καλή χρονιά! 

Διαβάστε ακόμα