Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα φρέσκα του Φεβρουαρίου σε συνταγές!

Ο Φεβρουάριος «έφτασε» γεμάτος γευστικές πρώτες ύλες, για να φτιάξετε μοναδικές συνταγές, γεμάτες νοστιμιά και θρεπτική αξία!

Τα λαχανικά που πρωταγωνιστούν είναι: το σπανάκι, το μπρόκολο, τα μανιτάρια, το μαρούλι,  το κουνουπίδι, το παντζάρι, το πράσο, το φινόκιo, τα κρεμμύδια. Με αυτά μπορείτε να φτιάξετε λαχταριστές σούπες όπως κρεμμυδόσουπα, μανιταρόσουπα, που θα σας βοηθήσουν να ζεσταθείτε αλλά και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας από τις ιώσεις της εποχής. 

Άλλη μια εναλλακτική τακτική για να αξιοποιήσετε τα φρέσκα του μήνα είναι οι πίτες όπως η σπανακόπιτα, η μανιταρόπιτα, η χορτόπιτα. Οι σαλάτες ακολουθούν και επιβάλλεται να συνοδεύουν τα μενού σας. Από τις πιο δημοφιλείς της εποχής είναι η λάχανο- καρότο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα παντζάρια.

Πέρα από τα λαχανικά ο Φεβρουάριος γεμίζει το καλάθι μας και με φρούτα. Τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια είναι ακόμα στο ράφι μας, το σαγκουίνι, η φράπα, το μήλο. Φτιάξτε μυρωδάτα κέικ φρούτων, μηλόπιτα ιδανική για πρωινό κολατσιό, πορτοκαλόπιτα αλλά και γλυκά του κουταλιού που θα σας γλυκαίνουν για καιρό.

Στα μανάβικα των καταστημάτων μας σας περιμένουν όσα χρειάζεστε! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα