Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Διακοπές Ιουνίου: 3 λόγοι + 1 προορισμός που τις κάνουν να ξεχωρίζουν!

Είθισται ο Αύγουστος να θεωρείται ο μήνας των διακοπών, ωστόσο ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι εξίσου αγαπημένοι και προτιμώνται, ειδικά τα τελευταία χρόνια, περισσότερο για την καλοκαιρινή άδεια. Το σκεπτικό ότι θα δουλεύω όταν οι άλλοι θα κάθονται, όλο και απομακρύνεται μιας και τα θετικά είναι πολύ περισσότερα!

Στα πιο σημαντικά ανήκουν:

1.   Λιγότερος κόσμος, περισσότερη απόλαυση

Τον Ιούνιο, η πολυκοσμία δεν έχει «φτάσει» ακόμη στους καλοκαιρινούς προορισμούς, καθώς συνήθως έρχεται με το πλοίο του Ιουλίου και του Αυγούστου. Είναι σημαντικό να  μπορείτε να απολαύσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, απερίσπαστοι. Λιγότερος κόσμος στην παραλία, στα μπαράκια, στα εστιατόρια θα σας γεμίσουν με ικανοποίηση που επιλέξατε να φύγετε απ την πόλη τη δεδομένη στιγμή!

2.   Περισσότερη προσοχή και καλύτερη περιποίηση

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Ιουνίου είναι πως οι επαγγελματίες του τουρισμού, που θα σας υποδεχτούν στα ξενοδοχεία, στις επιχειρήσεις εστίασης, στα εμπορικά καταστήματα είναι περισσότερο ξεκούραστοι μιας και βρίσκονται στην αρχή της εμπορικής φάσης της σεζόν. Έτσι θα νιώσετε την προσοχή και την καλή τους διάθεση στο μέγιστο. Φυσικά η ελληνική φιλοξενία δεν μειώνεται τους άλλους μήνες γιατί αποτελεί κλασικό προσόν μας!

3.   Καιρού θέλοντος..
Στις καλοκαιρινές διακοπές ένα σημαντικό στοιχείο που καθορίζει τις επιλογές μας είναι οι καιρικές συνθήκες.  Ο Αύγουστος για παράδειγμα είναι ο μήνας των μελτεμιών, ενώ ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες σαφέστατα με πιο «γλυκό» καιρό. Ειδικά ο Ιούνιος, είναι ο μήνας με τη μέση κατάσταση, εφόσον η δροσιά εναλλάσσεται με τη ζέστη σε ομαλά επίπεδα. Άρα οι διακοπές Ιουνίου είναι και καιρού θέλοντος ιδανικές!

Έχετε τους λόγους για να επιλέξετε τις διακοπές Ιουνίου και αν ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό σας προτείνουμε τη Λευκάδα, που θα την προσεγγίσετε οδικώς και θα απολαύσετε τη διαδρομή, θα δείτε παραλίες με εξωτική ομορφιά και θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, αν όχι όλο, μέσα σε λίγες μέρες!
Μην αμελήσετε να πάρετε το καραβάκι για τα γύρω νησιά Ιθάκη, Παξούς, Αντίπαξους η εκδρομή θα σας μείνει αξέχαστη!
Μάθετε περισσότερα για την Λευκάδα εδώ: https://www.mylefkada.gr/

Καλές διακοπές! 

Διαβάστε ακόμα