Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Προτάσεις για διακοπές που μας φτιάχνουν τη διάθεση & δεν αδειάζουν την τσέπη!

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι ανάγκη να μας βρίσκουν σε πολυτελή θέρετρα και νησιά σωστούς παράδεισους. Καλή παρέα και διάθεση αν υπάρχει, οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να γίνουν πραγματικά ονειρεμένες. Σκεφτήκαμε ιδέες και προτάσεις για διακοπές που γεμίζουν τον νου χωρίς να αδειάζουν την τσέπη.

Το camping

Οι διακοπές σε camping είναι μια πολύ σωστή και σχετικά οικονομική επιλογή διακοπών. Αυτά που θα χρειαστείτε, είναι ο βασικός εξοπλισμός για τη διαμονή και την καθημερινότητά σας στη φύση. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε πού θα κατασκηνώσετε. Καλό είναι να μην πάρετε τα βουνά χωρίς σχέδιο δράσης. Καταλήξτε σε 3 σημεία που σας ενδιαφέρουν, επισκεφθείτε τα και μετά αποφασίστε πού τελικά θα κατασκηνώσετε.

Διακοπές με έδρα το σπίτι στην πόλη

Μοιάζει παράξενο αλλά μπορεί να συμβεί. Η έδρα σας θα εξακολουθήσει να είναι το σπίτι όπου ζείτε, με τη διαφορά ότι εκεί θα είστε μόνο για να κοιμηθείτε τα βράδια. Βρείτε κοντινούς προορισμούς για ολοήμερες αποδράσεις, καθώς και παραλίες για το μπάνιο σας ή τρόπους διασκέδασης για τα βράδια. Μπαράκια που θυμίζουν κάτι από νησί και θερινά σινεμά που αποζημιώνουν για την επιλογή να μείνετε στην πόλη.

Κοντινοί προορισμοί προσβάσιμοι με το αυτοκίνητο

Τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ένα κόστος που ανεβάζει πολύ τον προϋπολογισμό των καλοκαιρινών διακοπών. Επιλέξτε έναν προορισμό κοντινό σε εσάς και προσβάσιμο με το αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε εξοικονομήσει χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε στη διαμονή σας. Επιλέξτε επίσης ένα ξενοδοχείο all inclusive κλείνοντας όσο πιο νωρίς γίνεται το δικό σας πακέτο για να πετύχετε και καλύτερη προσφορά. Αν το σκεφθείτε, το συνολικό κόστος βγαίνει μικρότερο από ό,τι αν τρώγατε έξω κάθε μέρα στις διακοπές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κλειστείτε στο ξενοδοχείο.

Τις υπόλοιπες ώρες της μέρας μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας για να γνωρίσετε την περιοχή που επιλέξατε.

Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε το κοντινότερο My market στον προορισμό σας για να βγαίνετε ακόμα περισσότερο κερδισμένοι και στις χαλαρές ημέρες των διακοπών!

Θυμηθείτε το δίκτυο μας εδώ:
 https://www.mymarket.gr/Katastimata/diktyo-katastimaton.aspx

Διαβάστε ακόμα