Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Η Ελλάδα τον χειμώνα φοράει τα καλά της και μας περιμένει.

Η χώρα μας είναι όμορφη και της ταιριάζουν όλες οι εποχές. Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ, οι θερμοκρασίες πέφτουν, τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και ο τόπος μας φιλόξενος και μαγικός μας περιμένει να εξερευνήσουμε τις ομορφιές του. Μέρη που τα νιώθουμε δικά μας και επιλέγουμε να τα επισκεπτόμαστε συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

pileio.jpg

Το Πήλιο με τις πλατείες του και τις μαγικές διαδρομές του μέσα στα πλατάνια, με θέα τις μοναδικές παραλίες του Αιγαίου. Πετρόχτιστο και χιονισμένο μας καλεί να εξερευνήσουμε τους οικισμούς του. Το Καρπενήσι αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του ορεινού τοπίου, συνδυάζονται βουνό, ποτάμι και δάσος! Η κοσμοπολίτικη Αράχοβα και ο χιονισμένος Παρνασσός για τους λάτρεις του σκι. Όσο για τη διαδρομή από την Αράχοβα στους Δελφούς; Η θέα της θάλασσας μας κόβει την ανάσα! Τα Ζαγοροχώρια αποτελούν δημοφιλή προορισμό για τον χειμώνα, με την ομίχλη να σκεπάζει τις χαράδρες του Βίκου και τα πλατάνια να περιφρουρούν τον Βοϊδομάτη… δικαίως νιώθουμε δικό μας αυτόν τον παραμυθένιο προορισμό. Τα Γρεβενά με τα πυκνά τους δάση και το υπέροχο χιονοδρομικό. Το Καϊμακτσαλάν με τους πανέμορφους ξενώνες που μας κάνουν να νιώθουμε πως είμαστε στο σπίτι μας, υπόσχονται ατέλειωτο παιχνίδι στο χιόνι. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την Πελοπόννησο, με μέρη όπως τα Καλάβρυτα με το ωραίο χιονοδρομικό αλλά και το Μαίναλο με τα γραφικά χωριά του.

rouxo.jpg

Αποφασίζουμε τον προορισμό και γεμίζουμε τη βαλίτσα μας με τα αγαπημένα μας ρούχα. Τα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και όμορφα. Τα ρούχα που μας κρατούν ζεστούς και που θέλουμε να μένουν πάντα τέλεια για εμάς. Για να μείνουν πάντα φωτεινά και αστραφτερά φροντίζουμε να τα περιποιούμαστε με κατάλληλο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων όπως το Dixan!

Βέβαια υπάρχουν και οι φορές που θα λείψουμε για περισσότερες μέρες, οπότε ένα «μεγάλο» πλυντήριο είναι πάνω-πάνω στη λίστα μας πριν φτιάξουμε βαλίτσα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού ακόμα και αν είμαστε στην προπαραμονή του ταξιδιού, καθώς σε ένα πλυντήριο μόνο μπορούμε να συνδυάσουμε περισσότερα από ένα χρώματα. Πλένουμε τα ρούχα με χρωμοπαγίδα όπως η Colour Catcher, που επιτρέπει την ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση αλλά παράλληλα εξασφαλίζει μέγιστη προστασία αποτρέποντας τη θαμπάδα των ρούχων με το πέρασμα του χρόνου.

Τώρα αν μιλάμε για εκείνο το αγαπημένο μαύρο παντελόνι ή φόρεμα για παράδειγμα, που μας έχει συνοδέψει σε όλες εκείνες τις φανταστικές βραδιές, τότε χρειάζεται να εστιάσουμε σε μια λύση όπως το Persil. Διατηρεί το εκτυφλωτικό μαύρο χρώμα των ρούχων ανανεώνοντας παράλληλα τα χρώματα & τις ίνες τους. Με ρούχα σωστά περιποιημένα βγάζουμε τις πιο ζωντανές και όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Και για περισσότερη διασκέδαση μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς, λαμβάνοντας εύκολα μέρος στο διαγωνισμό μέσω της σελίδας των My Market στο Ιnstagram http://bit.ly/2AMYMAH

Διαβάστε ακόμα