Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Η πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού: Ιδανικά μέρη να την απολαύσετε στην Ελλάδα!

Η πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού (28/6) είναι γεγονός.

Πολλούς θα τους βρει σε καλοκαιρινές διακοπές. Η χώρα μας φημίζεται για τα «μπαλκόνια με θέα» από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το φεγγάρι λαμπρό και στα καλύτερά του.

· Η Ακρόπολη και ο λόφος Φιλοπάππου στην Αθήνα και φυσικά ο Λυκαβηττός, θα σας δικαιώσουν αν είστε στην πόλη. Ακόμη, ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου ή το μεγάλο μπαλκόνι της Καστέλλας, πίσω από το Βεάκειο θέατρο είναι υπέροχες επιλογές για να απολαύσετε την Πανσέληνο.

· Αν βρίσκεστε στην συμπρωτεύουσα, το Αρχαιολογικό Μουσείο και συγκεκριμένα ο κήπος του αλλά και ο αρχαιολογικός χώρος της ρωμαϊκής αγοράς είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσετε την πανσέληνο.

· Αν πάλι βρίσκεστε στη Θεσσαλία, το κάστρο Φαναρίου στην Καρδίτσα και ο αρχαιολογικός χώρος της ακρόπολης Φαρσάλων ή το σπήλαιο της Θεόπετρας θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία.

· Τα νησιά του Ιονίου υποδέχονται και αυτά την πανσέληνο στους δικούς τους μαγικούς χώρους. Το Ενετικό Κάστρο Μπόχαλης στη Ζάκυνθο, το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου στην Κεφαλονιά και το Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας είναι λίγα μόνο ανάμεσα σ’ αυτά που μπορείτε να επιλέξετε.

Ωστόσο, αν δεν είστε fan του έξω μπορείτε να απολαύσετε την πανσέληνο στο σπίτι ή το εξοχικό σας, καλώντας φίλους.

Με την έξυπνη Smart Living λίστα που θα βρείτε στο My market app, μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα με το πολύ 50 ευρώ!

Να περάσετε τέλεια! 

Διαβάστε ακόμα