Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τοπία στην Ελλάδα που αγαπά το Instagram

Είναι κάποια τοπία στην Ελλάδα που δεν χρειάζονται καμία επεξεργασία για να αποσπάσουν όλα τα likes στο Instagram. Σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας, η ομορφιά είναι κυριολεκτικά παντού. Ας δούμε τοπία στην Ελλάδα για πολλά, πραγματικά πολλά likes στο Instagram.

Ο Μπάλος στην Κρήτη

Kriti.jpg

Μια ρηχή αμμουδερή παραλία, σχηματισμένη ανάμεσα στη Χερσόνησο της Γραμβούσας και το Ακρωτήριο Τηγάνι. Είναι ίσως η πιο φωτογραφημένη παραλία στην Κρήτη και βρίσκεται 56 χλμ. βορειοδυτικά των Χανίων και 17 χλμ. βορειοδυτικά της Κισσάμου.

Η Μελισσάνη στην Κεφαλονιά

kefalonia.jpg

Ένα λιμνοσπήλαιο που μαγεύει τους επισκέπτες του. Η Μελισσάνη βρίσκεται 2 χλμ. βορειοδυτικά της Σάμης. Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1951 και η φυσική είσοδός του είναι κατακόρυφη και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής.

Η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο

Πραγματικά μοιάζει με σεληνιακό τοπίο αφού δεν έχει το παραμικρό ίχνος βλάστησης ενώ τα ηφαιστειογενή του βράχια έχουν χρώμα λευκό! Νερά καταγάλανα και πεντακάθαρα. Ενδείκνυται και για υποβρύχια φωτογραφία το καλοκαίρι.

Milos.jpg

Η λίμνη Πλαστήρα

Η συνεργασία του ανθρώπου και της φύσης δημιούργησε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μια τεχνητή λίμνη περικυκλωμένη από απίστευτη βλάστηση. Με drone οι φωτογραφίες σας θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Limnh-Plastira.jpg

Οι καταρράκτες στην Έδεσσα

Η Έδεσσα χαρακτηρίζεται δικαίως ως η πόλη των νερών, αφού οι καταρράκτες της βρίσκονται πραγματικά μέσα στην πόλη. Δώδεκα φανταστικοί καταρράκτες, οι 2 μεγάλοι εκ των οποίων είναι επισκέψιμοι για τους λάτρεις της φύσης.

edessa.jpg

Η λίμνη Δόξα

Μοιάζει σαν παραμύθι. Η λίμνη Δόξα βρίσκεται στον νομό Κορινθίας, στον δήμο Φενεού. Έλατα, πεύκα και βουνά που τον χειμώνα θυμίζουν Άλπεις. Μια τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων. Τοπίο που γοητεύει και ενδείκνυται για πολλά φωτογραφικά κλικ.

limnh-doksa.jpg

Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς

Παραμυθένια ατμόσφαιρα, πέτρινα σκαλιά, γραφικά σοκάκια και από κάτω θάλασσα. Με επιρροές από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, τίποτα δεν είναι ίδιο, τίποτα δεν επαναλαμβάνεται σ’ αυτόν τον μαγικό τόπο. Φορτίστε την κάμερά σας και ανεβάστε στο Instagram όσο περισσότερες φωτογραφίες γίνεται!

monemvasia.jpg

Διαβάστε ακόμα