Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ανοιξιάτικες βόλτες στην όμορφη Ελλάδα μας!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι αφορμή για εξορμήσεις.

 Ένα σύντομο ανοιξιάτικο διάλειμμα πρόγευση των καλοκαιρινών διακοπών. Πόσοι από εμάς άλλωστε δεν κάνουμε την πρώτη βουτιά του έτους, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

 Ας δούμε ιδέες για ανοιξιάτικες βόλτες στην όμορφη Ελλάδα μας.

Προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από την Αθήνα, τότε μπορείτε να επιλέξετε περιοχές όπως η Ανάβυσσος, η Νέα Μάκρη, η Ερέτρια. Απολαύστε το μπάνιο σας στη θάλασσα, χαλαρώστε στη φύση και απολαύστε καταπληκτικές νοστιμιές στις ψαροταβέρνες των περιοχών, χωρίς το άγχος της επιστροφής. Εάν πάλι είστε φίλοι του πικνικ ή απλώς θέλετε «προμήθειες» της τελευταίας στιγμής μαζί σας στο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Απλώς επισκεφθείτε ένα κατάστημα My market που θα βρείτε στις περιοχές αυτές που είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα και εξυπηρετούν αρκετούς ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, αφού δεν απαιτούν απαραίτητα να έχετε κλείσει εισιτήρια για την πρόσβασή σας εκεί. Ακόμη και αν πάτε με το δικό σας όχημα, τα δρομολόγια για αυτές τις περιοχές είναι τακτικά.

Απομακρυνθείτε

greece.jpg

Με σωστή οργάνωση όμως μπορείτε να έχετε ένα τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πραγματικά θα σας κάνει να νιώσετε ότι φεύγετε για καλοκαιρινές διακοπές. Επισκεφθείτε τον Βόλο με τα καταπληκτικά τσιπουράδικα και το Πήλιο με την απίστευτης ομορφιάς φύση πολύ κοντά του. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε την Θεσσαλονίκη για κοσμοπολίτικες διακοπές αλλά γιατί όχι και τη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά που συνδυάζουν πράσινο και γαλάζιο με αστείρευτη αρμονία.

Καλό σας τριήμερο! 

Διαβάστε ακόμα