Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Βουνό ή θάλασσα; Βρήκαμε 3 μέρη που τα συνδυάζουν!

Τα μέρη της Ελλάδας μας μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα, ακόμα και τον πιο αναποφάσιστων που δεν μπορούν να διαλέξουν το βουνό ή τη θάλασσα.

Ας δούμε τρεις επιλογές που θα σας βγάλουν από το δίλλημα μιας και τα συνδυάζουν όλα.

Για όσους θέλουν να ανηφορήσουν.
Επιλογή: Βόλος-Πήλιο

Μεταφερόμαστε στο νομό Μαγνησίας στην Κεντρική Ελλάδα, στον πανέμορφο Βόλο. Ο συνδυασμός της φύσης και του Παγασητικού δημιουργούν ένα σκηνικό ονειρικό. Η βόλτα στο Πήλιο απαραίτητη, η δροσιά από τα πλατάνια, τις βελανιδιές, τις καστανιές, τα πέτρινα δρομάκια, τα μονοπάτια που καταλήγουν σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά και λευκά βότσαλα, το καταπληκτικό φαγητό θα σας «μπερδέψουν» μιας και δεν θα ξέρετε αν βρίσκεστε σε νησί ή σε χωριό.

Για όσους θα βρεθούν ή παραμείνουν στην Αθήνα.

Επιλογή: Μεσόγεια

Κι όμως η Αθήνα είναι για πολλούς επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ακριβώς επειδή τις ημέρες κοντά στον 15Αύγουστο αδειάζει και αποκαλύπτει τις ομορφιές της.

Ωστόσο, αν θέλετε να συνδυάσετε το βουνό και τη θάλασσα στο κλεινόν άστυ μπορείτε! Τα Μεσόγεια ενδείκνυνται για αυτό, απέχουν μόλις μισή ώρα από το κέντρο και η διαδρομή είναι όμορφη και ταξιδιάρικη. Αριστερά της Λεωφόρου Λαυρίου θα συναντήσετε την Κακιά Θάλασσα που μόνο κακιά δεν είναι η ομορφιά της! Καθαρά νερά και θέα που σε χαλαρώνει μιας και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βουνά.

Το Σούνιο και τα Λεγρενά επίσης είναι μια μοναδική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας βόλτες στην πόλη.

Για όσους θέλουν το νησί αλλά όχι μόνο

Επιλογή: Κρήτη-Χανιά
 

Χανιά ένας προορισμός όνειρο! Παγκοσμίου φήμης ομορφιά και κάλλος φυσικό που συγκινούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Αγαπάτε τη θάλασσα; O συγκλονιστικός Mπάλος και το εξωτικό Ελαφονήσι είναι στις απαραίτητες στάσεις σας. Ακολουθούν οι παραλίες:

Φαλάσαρνα, Σούγια, Κεδρόδασος, τα Σεϊτάν Λιμάνια στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Θέλετε την ομορφιά του βουνού και την περιπέτεια του περιπατητικού μονοπατιού;

Από το οροπέδιο του Ομαλού ξεκινά η κατάβαση ενός από τα πιο δημοφιλή φαράγγια της Ευρώπης, της Σαμαριάς. Έπειτα από πέντε έξι ώρες θα βουτήξετε στα δροσερά νερά της Αγίας Ρουμέλης. Στην περιοχή υπάρχουν και άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα, φαράγγια προς εξερεύνηση, όπως της Αγίας Ειρήνης και της Πολυρρήνιας, με αφετηρία το χωριό Σηρικάρι. 

Υπέροχη Ελλάδα μας, γεμάτη ομορφιές που μας εκπλήσσουν ξανά και ξανά!

Καλές διακοπές! 

Διαβάστε ακόμα