Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Αποκτήστε υγιές και λαμπερό δέρμα και τον χειμώνα!

Κάθε εποχή, το δέρμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Το χειμώνα, καθώς κρυώνει ο καιρός, το δέρμα μας χρειάζεται μία ενισχυμένη ασπίδα προστασίας για να είναι υγιές και προστατευμένο από τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος. Πώς μπορούμε λοιπόν να περιποιηθούμε καλύτερα το δέρμα μας το χειμώνα;

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η σωστή διατροφή έχει άμεσο αντίκτυπο στην όψη του δέρματός μας! Τα φρούτα και τα λαχανικά, ειδικά τα φρέσκα του χειμώνα, αλλά και οι καλής ποιότητας πρωτεΐνες και τα υγιεινά λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, τα λιπαρά ψάρια και το αβοκάντο, είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούμε. Επίσης, αν και το χειμώνα οι ανάγκες μας σε νερό είναι χαμηλότερες απ’ ό,τι το καλοκαίρι, και πάλι δεν πρέπει να παραλείπουμε την ενυδάτώση του οργανισμού μας, πίνοντας αρκετό νερό.

esoterikes-sanex3.jpg

Ο ΚΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ 

Όπως και η διατροφή μας, έτσι και ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος καθρεφτίζεται στο δέρμα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι το δέρμα μας αναπλάθεται κατά τη διάρκεια του ύπνο. Το χειμώνα λοιπόν, ας εκμεταλλευτούμε το πολύωρο σκοτάδι, ας ξεχάσουμε για λίγο τα ξενύχτια και ας απολαύσουμε τον ανέμελο, βαθύ και αναζωογονητικό ύπνο.

esoterikes-sanex2.jpg

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η θρέψη είναι οι τρεις πυλώνες της περιποίησης του δέρματός μας που δεν πρέπει να αμελούμε στη καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης. Παρόλο που το καλοκαίρι δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενυδάτωση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την παραλείπουμε το χειμώνα. Για να μπορούμε να έχουμε καθαρό και υγιές δέρμα το χειμώνα, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι το φροντίζουμε καθημερινά και μάλιστα με προϊόντα αγνά, χωρίς χημικά, με σεβασμό στη φύση και στο δέρμα μας.

esoterikes-sanex_1-(1).jpg

Η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη επιλογή προσωπικής περιποίησης, είναι μία σειρά προϊόντων που συνδυάζει αγνότητα, αποτελεσματικότητα, βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση, χωρίς να μας επιβαρύνει με περιττά χημικά: η σειρά Sanex Zero%, που περιέχει τα άκρως απαραίτητα συστατικά, υψηλής ποιότητας, περιέχει 0% σαπούνι και 0% χρωστικές, και εκτός αυτών, είναι φιλική προς το περιβάλλον. Διατηρεί λοιπόν, την υγεία του δέρματος ενώ σέβεται το περιβάλλον. 

Από το αφρόλουτρο λοιπόν μέχρι το αποσμητικό, έχουμε μία αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση που θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία του δέρματός μας! Επισκεφτείτε το αγαπημένο σας καταστήματα My market και βρείτε τα προϊόντα Sanex σε προσφορά!

Διαβάστε ακόμα