Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μια γυναίκα, χίλιοι ρόλοι! 4 τρόποι για να αποφορτιστείς!

Μια γυναίκα, χίλιοι ρόλοι! 4 τρόποι για  να αποφορτιστείς! Μαμά, σύζυγος, σύντροφος, φίλη, εργαζόμενη, γιαγιά...
Στο πρόσωπο της σύγχρονης γυναίκας αντανακλώνται καθημερινά πολλοί ρόλοι με διαφορετικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις ο καθένας.  Όσοι οι ρόλοι τόσοι και οι λόγοι για αποφόρτιση και ανασύνταξη δυνάμεων, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα.
Παρακάτω θα βρείτε 4 απλούς τρόπους που θέλουν... τρόπο και καθόλου κόπο για να αποφορτιστείτε και να νιώσετε, ξανά, έτοιμες για όλα!

1) Homemade spa
Η ομορφιά, ως γνωστόν, ξεκινάει από μέσα μας, όμως πολλές φορές το να περιποιηθούμε την εμφάνισή μας, προσθέτει extra πόντους ευχαρίστησης και χαλάρωσης. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να επισκεφθείτε κάποιο εξειδικευμένο χώρο περιποίησης. Με λίγα απλά βήματα μετατρέψτε το μπάνιο σας στο δικό σας υπέροχο Spa! Βάλτε στο χώρο λουλούδια, ανάψτε αρωματικά κεριά, βάλτε χαλαρωτική μουσική και βυθιστείτε για κάμποση ώρα στην γεμάτη αφρό και αρώματα μπανιέρα σας. Η χαλάρωση που θα νιώσετε βγαίνοντας θα σας αποζημιώσει!  

2) Τρέξτε... μακριά από όσα σας απασχολούν!
Δεν εννοούμε φυσικά να εγκαταλείψετε την οικογένεια και τις υποχρεώσεις σας αλλά να ξεκινήσετε το πολύ ευεργετικό τρέξιμο σαν μέθοδο άσκησης και τόνωσης! Σύμφωνα με έρευνες, το τρέξιμο καταπολεμά το στρες, βοηθά να αδειάσετε το μυαλό από όσα σας απασχολούν και η απελευθέρωση ενδορφινών δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και χαράς. Βάλτε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε!

3) Κάντε Yoga
Η Yoga είναι από τις καλύτερες μεθόδους άσκησης τόσο για το πνεύμα όσο και για το σώμα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας yoga στο σπίτι. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά video με ειδικούς εκπαιδευτές, ώστε να ξεκινήσετε τα μαθήματά σας. Διαλέξτε μια γωνία (αν δεν μπορείτε ολόκληρο δωμάτιο) προμηθευτείτε ένα ειδικό στρώμα, ανάψτε κεράκια, χαμηλώστε το φωτισμό και ξεκινήστε

4) Γελάστε με την ψυχή σας
Μελέτες αποδεικνύουν ότι το γέλιο στη ζωή μας δρα αγχολυτικά και τονώνει τη διάθεσή μας κάνοντάς μας περισσότερο αισιόδοξους! Βρείτε τρόπους μέσα στην ημέρα για να... γελάσετε με την ψυχή σας! Παρακολουθήστε μια ταινία, δείτε φίλους που σας κάνουν να περνάτε καλά, παίξτε με τα παιδιά σας, διαβάστε ανέκδοτα!

Ακολουθήστε αυτά τα 4 απλά βήματα και σίγουρα θα νιώσετε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας.

Διαβάστε ακόμα