Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

3 έξυπνες τακτικές για low budget διακοπές που μας χαλαρώνουν!

Ποιός είπε ότι οι καλοκαιρινές διακοπές πρέπει να κοστίσουν μία περιουσία ; Αν υπάρχει καλή παρέα και διάθεση, οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να μας μείνουν αξέχαστες με πολύ χαμηλό κόστος! Σκεφτήκαμε ιδέες και προτάσεις για διακοπές που γεμίζουν τις μπαταρίες μας, χωρίς να μας αδειάζουν την τσέπη.

Το camping

Το camping είναι μια διασκεδαστική και οικονομική επιλογή διακοπών. Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα για τη διαμονή και τη διατροφή σας και ετοιμαστείτε για τις πιο ανέμελες διακοπές! Καλό είναι να έχετε κλείσει τη θέση σας στο camping που θα σας φιλοξενήσει, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.Τα περισσότερα camping είναι πολύ κοντά στη θάλασσα και σας παρέχουν τις απαραίτητες ανέσεις όπως ρεύμα, ντους ακόμα και δραστηριότητες όπως water sports.

camping.jpg

Κάντε το σπίτι σας ξενοδοχείο

Μπορεί να μοιάζει παράξενο αλλά έχει λογική. Η διαμονή σας είναι εξασφαλισμένη αφού είναι το ίδιο σας το σπίτι, με τη διαφορά ότι θα το χρησιμοποιείτε μόνο για τον βραδινό σας ύπνο. Επιλέξτε κοντινούς προορισμούς, τους οποίους θα επισκέπτεστε από το πρωί για ολοήμερες αποδράσεις,καθώς και παραλίες για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας.Η πόλη προσφέρει επίσης μια τεράστια γκάμα επιλογών για βραδινές εξόδους όπως μπαράκια που θυμίζουν κάτι από νησί και θερινά σινεμά που δικαιώνουν την επιλογή σας να κάνετε διακοπές απλά “μένοντας σπίτι”.

home.jpg

Ταξίδι με το αυτοκίνητο

Τα εισιτήρια, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισητήρια, είναι ένα κόστος που μπορεί να σας αποθαρρύνει από τις καλοκαιρινές διακοπές. Επιλέγοντας έναν προορισμό προσβάσιμο με το αυτοκίνητο, εξοικονομείτε χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε στη διαμονή και τη διασκέδασή σας. Μάλιστα, αν κλείσετε τις διακοπές σας νωρίς, μπορείτε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο all inclusive σε καλή προσφορά ακόμα και αν η απόσταση είναι πιο μακρινή .Με αυτόν τρόπο εξοικονομείτε χρήματα που θα μπορούσατε να αφιερώσετε σε ολοήμερες εκδρομές, εξερευνόντας έτσι το μέρος που επιλέξατε.Φυσικά σε τέτοιες αποδράσεις μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με όλες τις απαραίτητες προμήθειες που θα κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο ευχάριστο.

car.jpg

Δείτε το δίκτυο των καταστημάτων μας εδώ και τις πιο συμφέρουσες προσφορές του φυλλαδίου μας εδώ!

Διαβάστε ακόμα