Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Χριστουγεννιάτικα δώρα από... χέρι

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών και αλλά και των μεγάλων που θέλουν να νιώσουν και πάλι παιδιά. Μέρες αγάπης και ζεστασιάς και όπως συνηθίζεται είναι και μέρες ανταλλαγής δώρων. Ένα δώρο όμως έχει διπλή αξία, όταν φτιάχνεται από εμάς τους ίδιους και δεν είναι απλά μια έτοιμη επιλογή.
Παρακάτω σας δίνουμε όμορφες ιδέες για χειροποίητα δώρα που  θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους παραλήπτες τους και ταυτόχρονα θα σας γλυτώσουν και από τα περιττά έξοδα. 

1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο άρωμα & γεύση! 

4-(1).jpg

Πώς θα σας φαινόταν να φτιάξετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι με φακελάκια τσαγιού;

Πώς θα το φτιάξετε;
Πάρτε μερικά ρολά από χαρτιά υγείας που τελείωσαν, βάλτε το ένα πάνω στο άλλο, κολλήστε τα με ταινία και έπειτα με κόλλα (που θα κρατήσει, αλλά όχι πολύ δυνατή, για να μπορούν να ξεκολλούν εύκολα) κολλήστε φακελάκια τσαγιού ή άλλων αφεψημάτων. Για πιο όμορφο αποτέλεσμα κρατήστε ομοιομορφία στις χρωματικές επιλογές.

Tip: Για να είναι σταθερό το δεντράκι σας, στο τελείωμα τοποθετήστε ρύζι μέσα στο ρολό για να υπάρχει βάρος.

Ιδέα: http://www.thirstyfortea.com/2014/12/19/christmas-tea-trees/

2. Χριστουγεννιάτικα κοσμήματα

6-(1).jpg

Δύο χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες και μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα με είδη κοσμήματος για τα πιαστράκια και χαντρούλες, αρκεί για να ετοιμάσετε το περίτεχνο δώρο σας.

Ιδέα: AnnieRosesSunshine’s Shop

3. Γιορτινό στεφάνι με φελλούς

5-(1).jpg

Φτιάξτε χειροποίητο και πρωτότυπο στεφάνι από φελλούς! Τι καλύτερο για να κοσμήσει την πόρτα του σπιτιού των αγαπημένων σας;

Θα χρειαστείτε
Φελλούς από μπουκάλια κρασιών, ένα στεφάνι από φελιζόλ, συρματάκια, μερικές μπαλίτσες, κλαδιά από έλατο, και γκι. 

Πως θα το φτιάξετε
Περάστε τα συρματάκια στους φελλούς και καλύψτε το στεφάνι. Στη μία πλευρά βάλτε τα διακοσμητικά και ενδιάμεσα προσθέστε για ομορφιά μερικά γκι!

Φαντασία, αγάπη και μεράκι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις ημέρες των γιορτών! 

Καλή επιτυχία! 

Διαβάστε ακόμα