Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ανακαίνιση χωρίς έξοδα. Δείτε πώς!

Ο Σεπτέμβριος ως είθισται χαρακτηρίζεται ο μήνας της ανανέωσης, των αλλαγών, των νέων αποφάσεων. Μια αλλαγή (προς το καλύτερο φυσικά) είναι ζητούμενο για τους περισσότερους και τι καλύτερο αυτή η αλλαγή να ξεκινήσει από το σπίτι! Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι που θα βοηθήσουν στην ανακαίνιση του χώρου σας χωρίς πολλά έξοδα. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και ξεκινήστε με διάθεση:

 

 

1.    Βάλτε χρώμα

Το πρώτο βήμα για την ανανέωση του χώρου είναι η αλλαγή στο χρώμα των τοίχων. Με μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο και στα καταστήματα θα χρειαστεί για να βρείτε συμφέρουσες προσφορές σε χρώματα και υλικά. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε δραστικές αλλαγές και να βάψετε όλο το σπίτι ακόμα και μια νέα τεχνοτροπία στο τζάκι ή σε μια από τις κολώνες του σπιτιού θα φέρει τον αέρα ανανέωσης που θέλετε. Επίσης, η λύση της ταπετσαρίας είναι και πιο εύκολη και περισσότερο οικονομική (πάντα μετά από κατάλληλη έρευνα).

 

2.    Ανανέωση από χέρι

Αξιοποιήστε τα αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία. Οι θετικές επιδράσεις αυτού του τρόπου είναι πολλοί, πρώτον θα απασχοληθείτε δημιουργικά, δεύτερον το σπίτι σας θα αποκτήσει τη νότα ανανέωσης που ζητούσατε και τρίτον δε θα χρειαστεί να αποχωριστείτε αγαπημένα αντικείμενα αφού θα τα έχετε μαζί σας με άλλη «προσωπικότητα»!

 

Σας βρήκαμε 3 όμορφες ιδέες:

 

Μια παλιά σκάλα μπορεί να ανεβάσει ψηλά το στυλ σας!

Photo By:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ba/85/c2/ba85c2b94f55291fd67bac3686bf2ed5.jpg

skala.jpg

Τα μπουκάλια που άδειασαν μπορούν να μετατραπούν σε χαρούμενα μηνύματα!

 

Photo By: https://gr.pinterest.com/pin/120400990016805007/

home-mpoukalia.jpg

Πολύχρωμα βάζα, λίγο δίχτυ και μερικά μέτρα σπάγκου μπορούν να δημιουργήσουν καλαίσθητα κηροπήγια για ρομαντικές βραδιές! 

 

 

Photo By: https://gr.pinterest.com/pin/419397784031606227/

vazakia.jpg

3.    Αλλαγές με… στυλ!  

 

Ένας έξυπνος τρόπος για να ανανεωθεί το σπίτι σας είναι να κάνετε μικρές αλλαγές σε όλους τους χώρους, οι οποίες όμως θα συμπληρώνουν το ίδιο στυλ. Αυτόματα το σπίτι θα αποκτήσει νέα εικόνα συνολικά και ενώ δε θα έχετε κάνει δραστικές αλλαγές η αίσθηση της ανανέωσης θα είναι εντυπωσιακή. Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο στυλ που σας καλύπτει!

Διαβάστε ακόμα