Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

«Ανθίστε» το σπίτι σας με 3 τρόπους!

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια, αρώματα και χρώματα!
Υπέροχη ευκαιρία για να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας φτιάχνοντας και διαμορφώνοντας τον κήπο σας.

Παρακάτω σας δίνουμε τρεις τρόπους για να κάνετε σωστή έναρξη το Μάιο και να «ανθίσει» ο κήπος σας φτιάχνοντάς σας και άλλο τη διάθεση!

1.   Φροντίδα
Αρχικά, θα χρειαστεί να περιποιηθείτε τον κήπο σας ξεχορταριάζοντας και καθαρίζοντάς τον. Επίσης, φροντίστε τα ήδη υπάρχοντα φυτά λιπαίνοντάς τα, ψεκάζοντας όπου χρειάζεται με κατάλληλα μυκητοκτόνα, αν έχετε αμπέλι θα χρειαστεί θειάφισμα και επίσης αυξήστε το χρόνο ποτίσματος μιας και «έσφιξαν» ήδη οι ζέστες, προτιμήστε τις νυχτερινές ώρες!

2.   Προμήθειες
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα από ένα φυτώριο: γλάστρες, φυτά, κηπευτικά, λουλούδια και διαχωρίστε τον κήπο σας (ανάλογα με το μέγεθός του) με βάση όσων φυτέψετε. Είναι η κατάλληλη εποχή για να φυτέψετε λαχανικά πχ ντομάτες, κρεμμύδια, πατάτες μελιτζάνες κ.α Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα λουλούδια είναι καιρός για να φυτέψετε πολύχρωμους κατιφέδες, πετούνιες και τριανταφυλλιές!

3.   Ο ειδικός
Είτε ανήκετε στους αρχάριους κηπουρούς, είτε στους πιο έμπειρους η γνώμη και η βοήθεια του ειδικού- γεωπόνου θα μπορέσει να δώσει στον κήπο σας την ώθηση και την προστασία που χρειάζεται. Μια βόλτα στο κοντινότερό σας φυτώριο είναι σίγουρα καλή λύση για να πάρετε τις γνώσεις και τις πληροφορίες που ζητάτε!

Αν θέλετε να «ανθίσετε» το μπαλκόνι σας; Δείτε όσα χρειάζεστε εδώ: http://www.mymarket.gr/I-zoi-mas-kalitera/MyLife/sto-vathos-kipos.aspx

Διαβάστε ακόμα