Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Beauté μετά τις διακοπές!

Ο ήλιος και η θάλασσα χαλάρωσαν τόσο το νου όσο και το σώμα μας κατά την περίοδο των διακοπών! Τι γίνεται όμως με το αλάτι, το χλώριο και τις υπεριώδης ακτίνες; Τα μαλλιά και η επιδερμίδα ταλαιπωρήθηκαν και χρειάζονται φροντίδα όπως ακρίνώς κάνατε και με το beauté πριν τις διακοπές.

Ας δούμε παρακάτω βασικά βήματα περιποίησης:

Επιδερμίδα: Πρόσωπο & Σώμα

Μπορεί ο ήλιος να σας έδωσε την σοκολατένια υφή που επιθυμούσατε όμως το αλάτι, το χλώριο και οι πολλές ώρες κάτω από αυτόν έκαναν την επιδερμίδα να «αλλάξει» συνήθειες κι ας μη φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Η λύση είναι… ενυδάτωση και φροντίδα για να αποφύγετε το απότομο «ξεφλούδισμα» που συνοδεύεται και από τα αντιαισθητικά μπαλώματα. Χλιαρά ντους και επάλειψη με την ενυδατική σας κρέμα θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σας και θα αναδείξουν ταυτόχρονα το μαύρισμά, σας. Ωστόσο, όσο το μαύρισμα θα «σβήνει» μπορείτε να κάνετε ήπια απολέπιση με ένα σπιτικό scrub που θα φτιάξετε με νόστιμα υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!

Μαλλιά

Τα μαλλιά και ειδικά τα βαμμένα, ταλαιπωρούνται στις διακοπές με τα μπάνια και την έκθεση στον ήλιο. Η καλύτερη λύση είναι να τα κόψετε λίγο επιστρέφοντας από τις διακοπές σας, ώστε να αποκρίνετε τις κατεστραμμένες τρίχες. Η μάσκα ενυδάτωσης σε καθημερινή βάση είναι απαραίτητη. Δείτε πόσο μπορεί να σας βοηθήσει το γιαούρτι σε αυτό! 

Tip: Όταν εφαρμόζετε τη μάσκα ενυδάτωσης τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια μεμβράνη και τυλίξτε τα με μια ζεστή αλλά νωπή πετσέτα. Οι πόροι της τρίχας θα ανοίξουν και θα απορροφήσουν πάρα πολύ εύκολα την κρέμα. 

Διαβάστε ακόμα