Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

4 τρόποι για καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη με hi-tech εξοπλισμό!

Ο Ιούλιος είναι εδώ και είμαστε πιο βαθιά στο καλοκαίρι από ποτέ. Για πολλούς ανάμεσά μας, οι καλοκαιρινές διακοπές είτε αργούν ακόμα πολύ είτε δεν αποτελούν επιλογή λόγω οικονομικών ή άλλων προβλημάτων. Ωστόσο, η καλή διάθεση και η κατάλληλη παρέα να μπορούν να κάνουν το καλοκαίρι στην πόλη μοναδικό!  

Ας δούμε 4 τρόπους για καλοκαιρινή διασκέδαση και πως χρήσιμα τεχνολογικά gadgets μπορούν να βοηθήσουν το κέφι σας περισσότερο!

Μπάνιο στις κοντινές παραλίες

galacticon_5.jpg

Οι κοντινές παραλίες είναι ευλογία για όσους πρόκειται να περάσουν το καλοκαίρι τους στην πόλη. Ακόμα και αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο ή απλώς δεν θέλει κανείς να το χρησιμοποιήσει, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι μια λύση ειδικά σε ώρες που δεν είναι αιχμής. Μια τσάντα με όλα τα απαραίτητα όπως πετσέτα, αντηλιακό, ψάθα, ταπεράκι παραλίας και καλή διάθεση! Μια αδιάβροχη action camera Galacticon για λήψεις κάτω απ’ το νερό αλλά και ένα αδιάβροχο ασύρματο ηχείο Galacticon για να ακούει κανείς τις αγαπημένες του μουσικές και όλα καλά!

Οι συνήθειες του καλοκαιριού

galacticon_4.jpg

Το καλοκαίρι υπάρχουν σταθερά αγαπημένες συνήθειες που μας βοηθούν να περάσουμε καλά με την παρέα μας ακόμα και αν μείνουμε στην πόλη! Οι συναυλίες και το BBQ είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς!

Κλείστε τα εισιτήριά σας από νωρίς και απολαύστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ζωντανά στη σκηνή αν επιλέξετε τις συναυλίες ενώ για το BBQ στο κοντινότερό σας My market θα βρείτε όσα χρειάζεστε.  
Αν μάλιστα έχετε και ένα Selfie Drone Galacticon με κάμερα, μπορείτε να απαθανατίσετε τις μοναδικές αυτές στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας!

Beach party

galacticon_2.jpg

Τα beach parties που οργανώνονται το καλοκαίρι δεν είναι λίγα και είναι άκρως διασκεδαστικά. Συνδυάστε το με βραδινό μπανάκι και δεν θα το μετανιώσετε. Ούτε τα καλά σας χρειάζεται να φορέσετε ούτε βεβαίως να ετοιμάζεστε με τις ώρες. Χορέψτε, διασκεδάστε και κρατήστε για πάντα τις αναμνήσεις αυτές με μια αδιάβροχη action camera Galacticon.

Ανακαλύψτε τις άγνωστες γωνιές της πόλης

galacticon_1-(1).jpg

 

Κάθε πόλη έχει άγνωστες γωνιές, σοκάκια για λίγους που αποτελούν τον πιο ωραίο προορισμό για απογευματινή βόλτα. Πάρτε μαζί τις μουσικές σας και απολαύστε περπατώντας,  χωρίς να παραλείψετε τα ασύρματα ακουστικά Galacticon. Εσείς και τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια στους δρόμους της πόλης. Κι αν δεν απαντήσετε στο κινητό για μια ώρα, δεν χάθηκε ο κόσμος. Απολαύστε το!

Όλα τα παραπάνω τεχνολογικά gadgets έχετε την ευκαιρία να τα προμηθευτείτε στo αγαπημένo σας My market. Μάθετε πως εδώ!

Διαβάστε ακόμα