Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Δικό μου είναι ό, τι… με συμπληρώνει!

Ό, τι συμβαίνει στη ζωή μας από την ώρα που θα ξυπνήσουμε μέχρι τις παραγωγικές και τις προσωπικές μας στιγμές, είναι αυτό που δίνει νόημα στην καθημερινότητά μας και μας συμπληρώνει.

Το πρωινό μου, είναι ό,τι πρέπει για δυναμικό ξεκίνημα!

Το πρωινό ξύπνημα για πολλούς δεν είναι εύκολο. Αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Λένε άλλωστε πως η διάθεση είναι αυτή που επηρεάζει την εξέλιξη της ημέρας. Στα My market θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένα δυναμικό ξεκίνημα για όλα τα γούστα! Ένας καφές που μοσχοβολά, μια ποικιλία από κέικ και βουτήματα για τους «γλυκατζήδες» αλλά και μια νόστιμη και υγιεινή ομελέτα είναι κάποια από τα συστατικά που θα μας δώσουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Ξεκινήστε τη μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία καταστρώνοντας τα σχέδια για τη συνέχεια!

Η δουλειά μου και ό, τι με βοηθάει να τα πηγαίνω καλύτερα!

Οι πιο δημιουργικές στιγμές της ημέρας, είναι αυτές της δουλειάς, της εκπλήρωσης του στόχου, του κάθε στόχου που μας κάνει χαρούμενους και δημιουργικούς!  Σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια είναι τα νόστιμα και υγιεινά σνακς που μας δίνουν extra ενέργεια για να συνεχίζουμε! Τα ράφια των My market είναι γεμάτα από μπάρες δημητριακών, επιλεγμένα προϊόντα όπως «παστέλια», νόστιμες ρυζογκοφρέτες και προπάντων φρέσκα φρούτα που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τη φόρμα μας αλλά θα μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η διασκέδασή μου και ό, τι με χαλαρώνει!

Τί καλύτερο από μια βραδιά με τους φίλους μας;  Δεν χρειάζεται πάντα να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για’ αυτό και είναι καλό μέσα στην εβδομάδα να αφιερώνουμε χρόνο στους ανθρώπους με τους οποίους περνάμε καλά!

Εxtra Tip: Μια βόλτα από το My market της γειτονιάς σας για Κάβα και Τυριά/Αλλαντικά. Μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες κρασιών και μικρές γευστικές «αμαρτίες», είναι ό, τι πρέπει για να ξετρελάνετε τους πάντες και να ξετυλίξετε την όποια συζήτηση λίγο πιο γρήγορα. Αλήθεια το σπίτι ποιος θα το βάλει;

Ο χρόνος μου, που είναι πολύτιμος και τον κάνω ό,τι θέλω για να είμαι καλά!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας αναγκάζουν να παρακάμπτουμε πολλές φορές όσα μας ευχαριστούν. Τη βόλτα στο πάρκο με το σκύλο μας, τη γυμναστική μας, τον καφέ με το φίλο μας. Στα My market η ζωή μας.....καλύτερα είναι και παραμένει πρώτος στόχος. Έτσι μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία βοηθούν στο να εξοικονομείτε χρόνο, οι έτοιμες λίστες, η πληρωμή λογαριασμών, το app μας, η delivery υπηρεσία είναι μερικά από αυτά.

Η νέα καμπάνια μας είναι γεγονός και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ:
https://goo.gl/W3TCTe

Διαβάστε ακόμα