Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος Ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

Εκπτώσεις: αποφύγετε τις παγίδες και βγείτε κερδισμένοι

Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκίνησε και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου είναι ευκαιρία να αγοράσουμε σε συμφέρουσες τιμές όσα χρειαζόμαστε.
Η λέξη κλειδί είναι το “χρειαζόμαστε” και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, ξεφεύγουμε και γεμίζουμε τη ντουλάπα αλλά και το σπίτι μας, με πράγματα που σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους ρίχναμε δεύτερη ματιά.
Ακολουθήστε τους παρακάτω χρήσιμους κανόνες και βγείτε μόνο κερδισμένοι:

 1. Συμβουλευτείτε πρώτα την ντουλάπα σας
  Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση νέων αποκτημάτων από τα καταστήματα, συμβουλευτείτε την ντουλάπα σας. Εκείνη  ξέρει τι είναι αυτό που σας λείπει σίγουρα! Δείτε τι έχετε, τι δεν σας κάνει και θέλετε να χαρίσετε και τι είναι αυτό που σας λείπει και αξίζει να αναζητήσετε.
 2. Ώρα για  έρευνα...
  Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μια βόλτα πρώτα στα καταστήματα, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για το το τι υπάρχει στα ράφια τους. Παρατηρήστε, αναζητήστε και κυρίως συγκρίνετε μαγαζί με μαγαζί, μετά την έρευνα θα έχετε βρει τις περισσότερο συμφέρουσες επιλογές, για να ξεκινήσετε επιτυχημένα τις αγορές σας.
 3. Ψωνίστε με παρέα
  Η διαδικασία αυτή είναι ωραία με παρέα! Κατά την περίοδο των εκπτώσεων ωστόσο, η παρέα μπορεί να φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμη. Επιλέξτε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που γνωρίζετε ότι θα σας «συγκρατήσει» όταν ξεφύγετε από το στόχο και θα σας υπενθυμίσει τον σωστό τρόπο χρήσης των εκπτώσεων.
 4. Ποτέ εν βρασμώ
  Η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε όταν βγαίνετε για ψώνια, μπορεί να καθορίσει το ποσό που θα φύγει από το πορτοφόλι σας. Πιο συγκεκριμένα αποφύγετε τις αγορές όταν είστε απογοητευμένοι, θυμωμένοι, χωρισμένοι ή και υπερβολικά χαρούμενοι. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός αλλά και η κακή ψυχολογική κατάσταση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι, για τις αγορές μας στην περίοδο των εκπτώσεων. 
 5. Είναι στη λίστα;
  Μετά το 1ο βήμα, δηλαδή το ψάξιμο στην ντουλάπα καταγράψτε σε λίστα όσα χρειάζεστε. Έτσι, δε θα φύγετε από το στόχο σας και θα είστε προετοιμασμένοι για τυχόν ατασθαλίες της τελευταίας στιγμής.

 Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η εκπτωτική περίοδος είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ψωνίσετε κομμάτια κλασικά, που αποτελούν «επένδυση» για την γκαρνταρόμπα σας.  Τέτοια παραδείγματα είναι ένα καλό παλτό, μια δερμάτινη τσάντα, ένα ζευγάρι γόβες και ένα δερμάτινο ζευγάρι ανδρικά παπούτσια αντίστοιχα, το λευκό πουκάμισο και μαύρο μικρό και κομψό φόρεμα. 

Καλές και συγκρατημένες αγορές! 

Διαβάστε ακόμα