Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα απαραίτητα για μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ώρα για check!

Η κουζίνα είναι για πολλούς ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού μιας και εκεί μαζευόμαστε για να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο πλήρης και σωστός εξοπλισμός της είναι ένα κεφάλαιο πολύ σημαντικό μιας και την καθιστά ιδιαίτερα λειτουργική. Παρακάτω κάνουμε μια ανακεφαλαίωση με τα απαραίτητα, ευκαιρία για να τσεκάρετε την πληρότητα του δικού σας κουζινικού εξοπλισμού!

Κατσαρόλες

Οι κατσαρόλες και τα τηγάνια είναι στα απαραίτητα πρώτης γραμμής μιας και είναι αυτά που μας βοηθούν σχεδόν σε όλες τις συνταγές.

Σχετικά με τις κατσαρόλες οι διαστάσεις που χρειαζόμαστε είναι εκείνες με διάμετρο 24-28 εκ. με χωρητικότητα 4lt και πάνω για σούπες και φαγητά ποσότητας και οι μικρότερες χωρητικότητας 2lt διαμέτρου 16-18 εκ. για σάλτσες, μπεν μαρί, τσιγάρισμα κτλ

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας που «τρέχει» τώρα στο προφίλ μας στο Facebook και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το δικό σας σετ με μοναδικές συλλεκτικές κατσαρόλες, εμπλουτίζοντας τη συλλογή σας. https://goo.gl/rRhL7T

Τηγάνια

Για τα τηγάνια, προτιμούμε τα αντικολλητικά και σε διαστάσεις περίπου όπως της κατσαρόλας. Ένα μικρό και ένα πιο μεγάλο και βαθύ με καπάκι είναι ό,τι πρέπει!

Κουτάλες, σπάτουλες, λαβίδες, μαχαίρια, γάντια, τρίφτες

Σχέδια, χρώματα υλικά ποικίλουν στα συγκεκριμένα κουζινικά εργαλεία προτιμήστε της σιλικόνης για ευκολία στις μεγάλες θερμοκρασίες. Όσο για τα μαχαίρια ένα ολοκληρωμένο σετ είναι αυτό που χρειάζεστε για να καλύψετε όλες τις ανάγκες κοπής. Για τους τρίφτες φροντίστε να έχετε εναλλακτικές στο μέγεθος και στο βάρος για πιο εύκολη χρήση ανάλογα με το υλικό που δουλεύετε.

Φυσικά απαραίτητα είναι τα πάντα χρήσιμα γάντια που θα σας προστατεύσουν από τα ζεστά σκεύη και θα σας βοηθήσουν στο σερβίρισμα. Μην ξεχνάτε πως στα My market αγοράζοντας 1 οποιαδήποτε πολυσυσκευασία Coca-Cola 4x500ml κερδίζετε συλλεκτικά γάντια φούρνου! Μάθετε περισσότερα στο φυλλάδιο προσφορών https://goo.gl/j4pvPS

Ταψιά

Πίτες, τάρτες, λαχταριστά σουφλέ και γεμιστά είναι μερικά από τα αγαπημένα που θα χρειαστεί να τα ψήσετε στο ταψί! Ένα μεγάλο 24-28 εκ. διάμετρο και δύο μικρότερα θα σας λύσουν τα χέρια. Η ταρτιέρα επίσης πολύ βοηθητική, καθώς και τα σκεύη πυρέξ. Και φυσικά οι αντικολλητικές φόρμες για κέικ.

Επίσης, στα απαραίτητα ανήκουν το σουρωτήρι, τα κουπ πατ, οι γάστρες, οι σχάρες, το γουδί, ο πλάστης το ανοιχτήρι, το κορνέ και το κόσκινο και οι συσκευές όπως: Μίξερ, θερμόμετρο, ζυγαριά, multi, ηλεκτρικό μαχαίρι. 

Διαβάστε ακόμα