Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ερωτευμένοι & γονείς: 5 tips για να γιορτάσετε σαν ζευγάρι!

Ήρθε αυτή ημέρα του χρόνου που όλα γίνονται κόκκινα, καρδούλες παντού και ερωτευμένοι να γιορτάζουν τον έρωτά τους!

Είτε πιστεύετε, είτε όχι στον Αγ. Βαλεντίνο αξιοποιήστε την ημέρα αυτή ως ευκαιρία για γιορτή και ξεφύγετε για λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Αν ανήκετε στους ερωτευμένους χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα μιας και έχετε την ευχέρεια να κανονίσετε το πρόγραμμά σας ανεξάρτητα από το πρόγραμμα άλλων.

Αν ωστόσο είστε παντρεμένοι με παιδιά τότε έχε δύο παράγοντες να λύσετε πριν απολαύσετε την ημέρα σας. Πρώτον το πρόγραμμα των παιδιών και δεύτερον να μην πέσετε στην παγίδα της ρουτίνας.

Ας δούμε πως θα τα λύσετε:

1.   Η ασφάλεια των παιδιών
Προνοήστε μέρες πριν και κανονίστε το πρόγραμμα των παιδιών, ώστε να είστε ήσυχοι και εκείνα ασφαλή, για να μπορέσετε να απολαύσετε κάποιες ώρες «ελεύθεροι». Ακόμα και η επιλογή να προγραμματίσετε να βγουν εκείνα και να μείνετε εσείς σπίτι είναι στα καλά σενάρια της βραδιάς!

2.   Βγάλτε πρόγραμμα μαζί και ο καθένας μόνος του
Ιδανικό θα ήταν να μπορούσατε να κάντε μια εκδρομή με το ταίρι σας και η ανανέωση να είναι ολοκληρωτική, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία εδώ θα θυμηθείτε μέρη που θα σας ευχαριστήσουν και ταιριάζουν στην ημέρα. Πέρα από τα κοινά σχέδια όμως η μέρα απαιτεί εκπλήξεις! Μια ανθοδέσμη για εκείνη στα ξαφνικά, ένα δείπνο για δύο με την αγαπημένη του συνταγή πάρτε ιδέες εδώ για το μενού της βραδιάς, ένα δώρο που το περίμενε καιρό ή κάτι που μόνο εσείς ξέρετε ότι θα ευχαριστήσει το ταίρι σας. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και καταπλήξτε το!

3.   Κάντε κάτι για πρώτη φορά
Είναι σημαντικό μιας και έχουν περάσει τα χρόνια να κάνετε κάτι με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και να αναζωπυρώσετε εκείνο το υπέροχο συναίσθημα του να κάνετε μαζί πράγματα για πρώτη φορά. Μια βραδινή βόλτα στο κέντρο της πόλης, το να δείτε μια ταινία στο σινεμά πηγαίνοντας ξεχωριστά σαν σε ραντεβού, να φτιάξετε ένα δώρο με τα χέρια και την καρδιά σας που θα «ξυπνήσει» αναμνήσεις.

Μόνο εσείς ξέρετε τι θα κάνει το ταίρι σας να σας ερωτευτεί ξανά και να νιώσετε τη σπίθα του πρώτου καιρού.  Κάντε το ευκαιρία είναι! 

Διαβάστε ακόμα