Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

4 τρόποι για να έρθεις πιο κοντά στη φύση!

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η επαφή με τη φύση είναι ευλογία. Η επαφή με τη φύση αναζωογονεί και θεραπεύει. Η μυρωδιά της γης μετά τη βροχή, το θρόισμα των φύλλων, τα λουλούδια και το πώς έρχεται και φεύγει η μέρα, μας κάνουν να νιώθουμε γαλήνη και ευτυχία.

Ας δούμε 4 τρόπους που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση:

1.   Κηπουρική

Η κηπουρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος επαφής με τη φύση. Φυτεύοντας αλλά γιατί όχι και καλλιεργώντας, έχετε καθημερινή επαφή με τη φύση. Βλέπετε το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας και αυτό σας ηρεμεί και σας γεμίζει αισιοδοξία. Η κηπουρική είναι η καθημερινή επαφή με τη φύση χωρίς καν να χρειαστεί να πάτε πολύ μακριά.

2.   Πεζοπορία

Η πεζοπορία στη φύση είναι μια μαγική εμπειρία. Τόσο η διαδρομή όσο και η θέα της φύσης από τον τελικό προορισμό, θα σας δικαιώσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας είναι να ενυδατώνεστε συχνά. Ένα ισοθερμικό δοχείο, ανοξείδωτο εσωτερικά και εξωτερικά, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το νερό σας δροσερό. Με ασφάλεια κλεισίματος ακόμη καλύτερα.

3.   Ποδηλασία στη φύση

Το ποδήλατο το αγαπάμε από μικρά παιδιά. Η ποδηλασία στη φύση όμως είναι μια άλλη κατάσταση. Θα περάσετε πάνω στις δυο ρόδες σας μέσα από δάση και δίπλα σε ποτάμια ή ρυάκια. Θα δείτε χρώματα πολύ έξω από την πραγματικότητα της πόλης, κάνοντας αυτό που αγαπούσατε από παιδιά. Συνδυάστε το με πρόχειρο πικ νικ, μεταφέροντας τα ταπεράκια σας μέσα σε μια στεγανή τσάντα. Είναι αδιάβροχη, έχει χωρητικότητα 10 lt. και δύο εναλλακτικά δεσίματα στο κρεμαστάρι της για να σας διευκολύνει στη μεταφορά.

4.   Ορειβασία

Με την ορειβασία ανακαλύπτει κανείς τη μαγεία της εξερεύνησης. Η άγρια ομορφιά του βουνού μπορεί να σας εμπνεύσει για περισσότερες βόλτες και περιπέτειες. Και φυσικά δεν απαιτείται να είστε γυμνασμένοι. Η φυσική κατάσταση βελτιώνεται όσο πιο πολύ ασχολείται κανείς με την ορειβασία και ούτε πρόκειται να βάλετε από την αρχή μεγάλους στόχους. Στον βασικό σας εξοπλισμό είναι το ορειβατικό σακίδιο. Εκεί θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κολατσιό σας, ένα μπουκάλι νερό, ένα μικρό φαρμακείο και ένα ακόμη ζευγάρι γάντια.

Η συλλογή Discovery Channel έχει όλα τα απαραίτητα για να διευκολύνετε τις φυσικές εξορμήσεις σας! Βρείτε τα με 50% έκπτωση κάνοντας τις αγορές σας στο My market της γειτονιάς σας. Μάθετε εδώ περισσότερα εδώ!

Διαβάστε ακόμα