Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

4 fitness νέα για το 2018 που θα σας εντυπωσιάσουν!

Μπορεί ακόμα να είναι Οκτώβρης όμως τα νέα “τρέχουν” και μόλις δυόμιση μήνες μας χωρίζουν από την έλευση της ολοκαίνουργιας χρονιάς και στον κόσμο του fitness οι νέες τάσεις έκανα ήδη την εμφάνισή τους.

Για να είστε μπροστά και κατάλληλα προετοιμασμένοι σας αποκαλύπτουμε τα 4 fitness trends της χρονιάς που θα έρθει!

1.   Piloxing
Τόσο το Pilates όσο και το boxing αποτελούν αγαπημένες τακτικές εκγύμνασης. Ο συνδυασμός τους αποτελεί το νέο trend στον κόσμο του fitness, το Piloxing! Είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία που βελτιώνει την ταχύτητα και την ευελιξία, ενώ παράλληλα βοηθά τον οργανισμό να «καθαρίσει» από το στρες και να αποκτήσει καλύτερη διαύγεια ο νους!
Θα το συναντήσουμε και σε virtual μορφή με εικονικούς εκπαιδευτές για προπόνηση στο σπίτι. Αν σας εντυπωσίασε μάθετε περισσότερα εδώ: https://piloxing.com/

2. Ιμάντας Ισορροπίας (Slacklining)
Η ισορροπία, κυρίως η εσωτερική είναι στόχος των fitness τακτικών. Ως άσκηση η διαδικασία βελτίωσης της ισορροπίας αποτελεί μια σπουδαία τακτική ενδυνάμωσης του μυϊκού συστήματος. Το καλό σε αυτή την τακτική είναι ότι μπορείτε να το κάνετε και με μια βόλτα στο πάρκο. Με στήριξη τα δέντρα τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

3. Floating Yoga/ Sup Yoga
Η γιόγκα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μορφές άσκησης που συνεχώς αποκτά οπαδούς. Η νέα τάση θέλει τη γιόγκα να γίνεται με σανίδα (sup) και έτσι να μετατρέπεται σε γιόγκα επίπλευσης! 
Η γιόγκα επίπλευσης, βοηθά να βελτιώσετε την ισορροπία σας και ενδυναμώνει όλο το σώμα. 

4. Napping

Κι όμως ο ύπνος… γυμνάζει το σώμα! Έρευνες απέδειξαν πως ο  45λεπτος ύπνος με την κατάλληλη μουσική και σε θερμοκρασίες δωματίου ωθεί το σώμα να κάνει καύσεις και έτσι να γυμνάζεται ενώ ξεκουράζεται.

Διαλέξτε την τακτική που σας ταιριάζει και πλησιάστε τον fit εαυτό σας! Αξίζει! 

Διαβάστε ακόμα