Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Η ασφάλεια των τροφίμων σας! Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο ποιοτικός έλεγχος αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο σπουδαίο κεφάλαια για την ασφάλεια των τροφίμων.

Στα My market οι διαδικασίες του Ποιοτικού Ελέγχου αφορούν τόσο στα Καταστήματα, όσο και στα Προϊόντα μας.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου συνεργάζεται με τα λοιπά τμήματα της εταιρείας,  παραγωγούς και εξωτερικά αναλυτικά εργαστήρια προκειμένου να συντονίσει, προγραμματίσει και ιεραρχήσει τον τεράστιο όγκο ελέγχων των προϊόντων που διαθέτουμε. 

Κύρια αρμοδιότητά του είναι η ανάλυση των αποτελεσμάτων αλλά και η θέσπιση αυστηρών προδιαγραφών, ώστε να προστατευτεί και να διασφαλιστεί το όφελος του καταναλωτή.

Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP)

Το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) αφορά τη «διαδρομή» των προϊόντων από την παραλαβή τους μέχρι και τη διάθεσή τους στον καταναλωτή. Είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ τον φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.

Τι γίνεται με τα αλλοιώσιμα προϊόντα;

Η ψυκτική αλυσίδα των αλλοιώσιμων προϊόντων φροντίζουμε να διατηρείται σε κάθε στάδιο διακίνησης τους από την παραλαβή τους μέχρι και τη διάθεση τους στο κατάστημα με πολύ αυστηρές διαδικασίες, ώστε τα προϊόντα να φθάνουν ασφαλή και σε άριστη κατάσταση σε εσάς.

Κάθε παραλαβή ψυχόμενου προϊόντος θερμομετράται εξωτερικά και εσωτερικά της συσκευασίας, στη συνέχεια αποθηκεύεται στους σύγχρονους θαλάμους ψύξης της κεντρικής μας αποθήκης και από εκεί φθάνει με ειδικά φορτηγά ψυγεία στα καταστήματα μας όπου γίνεται ξανά η ίδια διαδικασία θερμομέτρησης από τους υπεύθυνους των καταστημάτων μας.

Σε όλη τη διαδικασία παραλαβής – αποθήκευσης – διακίνησης και τοποθέτησης στα ψυγεία του καταστήματος, παρακολουθούμε τις θερμοκρασίες με καταγραφικά για να διασφαλίσουμε ακέραιη την ψυκτική αλυσίδα των προϊόντων.   

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας, γιατί θέλουμε εδώ να νιώθετε εμπιστοσύνη!

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας εδώ: https://goo.gl/jSSJ14

Διαβάστε ακόμα