Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος Ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

Καινοτομία: Ένας παράγοντας που μας ωφελεί οικονομικά και λειτουργικά! Δείτε πως

Τεχνολογία και Επιστήμη, δυο λέξεις που φαντάζουν τόσο μακριά από την καθημερινότητά μας και όμως βρίσκονται συνέχεια γύρω μας. Αυτές άλλωστε παίρνουν την φαντασία και τη μεταμορφώνουν σε μικρές λεπτομέρειες που βελτιώνουν την κάθε μέρα μας.

Η καινοτομία των νέων προϊόντων βασίζεται στη λειτουργικότητά τους και την εύκολη χρήση τους. Καινοτόμο είναι λοιπόν ένα προϊόν συγκριτικά με ένα άλλο όταν:

1.   Είναι σχεδιασμένο για πιο στοχευμένη δράση και με πιο εξελιγμένη φόρμουλα

2.   Μας βοηθά να εξοικονομούμε χρόνο στην καθημερινότητά μας

3.   Προσφέρει αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη απόδοση  

Καθημερινά και ψάχνοντας ελάχιστα γύρω μας, θα βρούμε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας «πάνε» παράλληλα ένα βήμα μπροστά.

Από τα πιο απλά και χρηστικά «για το ντουλάπι» μέχρι αυτά που αποκαλούνται «τεχνολογικά» αριστουργήματα, έχουμε πάντοτε την ευκαιρία να κερδίσουμε από την καινοτομία που βρίσκεται στη ζωή μας για να μας διευκολύνει. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην «τσέπη» μας μιας και με λιγότερη ποσότητα καλύπτουμε βασικές ανάγκες μας για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και στην εμπειρία μας σε σχέση με το προϊόν μιας και διευκολύνει κατά πολύ τη ζωή μας.

Για παράδειγμα ένα καινοτόμο απορρυπαντικό καθαρίζει με τη συμπυκνωμένη δράση του τα ρούχα αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα φροντίζει αυτά, εμάς και όσους αγαπάμε. Βρίσκεται άλλωστε και σε μορφή κάψουλας για να χρησιμοποιούμε όσο χρειάζεται με μια μόνο κίνηση προκειμένου  να έχουμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε σε ό, τι αγαπάμε. Συνδυαστικά με κάποια οικιακή συσκευή που προσφέρει έξυπνες λειτουργίες, το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται και εμείς έχουμε περισσότερο «ξέγνοιαστο» χρόνο και να αφιερώσουμε σε ό, τι αγαπάμε

1.jpg

Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα περιποίησης και προσωπικής υγιεινής όπως μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που μέσω της εξελιγμένης φόρμουλάς της, καθαρίζει τα δόντια αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφάλεια. Η καινοτομία στη χρήση της βρίσκεται όχι μόνο στο σχεδιασμό αλλά και στις δυνατότητες σύνδεσης με την τεχνολογία όπως «έξυπνες» εφαρμογές για καθοδήγηση στο βούρτσισμα. Καλύτερο λοιπόν αποτέλεσμα στον πιο σωστό χρόνο συνδυαστικά με ένα smartphone, μια συσκευή που καθημερινά μας είναι πλέον απαραίτητη για την επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για τη διαχείριση των υποχρεώσεών μας και γιατί όχι, για την απαθανάτιση των πιο σημαντικών μας στιγμών

3.jpg

 

Καθημερινά λοιπόν καινοτόμα προϊόντα που χρειάζονται και καινοτόμες συσκευές μπορούν να δώσουν στη ζωή μας εξαιρετικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια και παράλληλα τεχνολογικά εξελγμένη εμπειρία.

Στην καθημερινότητά μας έχουμε μικρές απολαύσεις όπως φροντίδα του εαυτού μας και διασκέδαση μέσω τηλεόρασης και smartphone, έχουμε όμως και “mini” υποχρεώσεις όπως πλύσιμο ρούχων και σκούπισμα του σπιτιού. Η καινοτομία βρίσκεται εδώ για να μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις ισορροπίες και γιατί όχι, να γύρει η ζυγαριά προς το συμφέρον μας.   

2.jpg

 Η καινοτομία λοιπόν, ένα όχημα για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, έχει αξία όταν είναι προσιτή σε όλους και στα My market σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο καινοτόμα προϊόντα με καινοτόμους διαγωνισμούς.

 Δείτε εδώ το νέο μας διαγωνισμό μέσα από τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε καινοτόμα προϊόντα Samsung, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε καινοτόμα προϊόντα της P&G στα καταστήματά μας σε συμφέρουσες προσφορές! Δείτε περισσότερα στο τρέχον φυλλάδιο προσφορών μας. 

Διαβάστε ακόμα