Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μένουμε σπίτι,περνάμε χρόνο με την οικογένεια!

Τώρα που όλοι μένουμε σπίτι είναι ευκαιρία να επενδύσουμε τον χρόνο μας σε πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, περνώντας εποικοδομητικά και δημιουργικά τον χρόνο μας.

Οι παρακάτω ιδέες θα σας δείξουν πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσετε καλά στο σπίτι, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια από όλες σας ταιριάζει καλύτερα και … καλή διασκέδαση! 

Ταινία, χουχούλιασμα και καλό φαγητό

Είτε με την οικογένεια είτε χωρίς, συγκεντρώνετε τις σειρές και ταινίες που σας αρέσουν. Μαγειρεύετε το αγαπημένο σας φαγητό ή σνακ, κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές!

Φροντίζουμε τον χώρο μας

Ο παραπάνω χρόνος που περνάμε στο σπίτι είναι ιδανική ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι μας. Τακτοποιήστε τα πράγματά σας, αλλάξτε θέση στα έπιπλα, φροντίστε τα φυτά στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αν έχετε παιδιά, μπορείτε να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού παιχνίδι, μοιράζοντας αρμοδιότητες και επιβραβεύοντάς τα όταν τις ολοκληρώνουν. Είναι μια καλή αρχή για να μάθουν να στρώνουν το κρεβάτι τους, να καθαρίζουν το δωμάτιό τους ή να ποτίζουν μια γλάστρα.

Family_cleaning-(1).jpg

Ώρα για χαλάρωση

Φυσικά, η μαγική στιγμή της χαλάρωσης δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινότητά σας. Φροντίζουμε τον εαυτό μας, δημιουργώντας θετική, χαλαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Διαλέξτε το σημείο του σπιτιού που σας χαλαρώνει, χαμηλώστε τον φωτισμό και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ή διαβάστε ένα βιβλίο. Περάστε την ίδια συνήθεια και στα παιδιά σας, ώστε να μάθουν να χαλαρώνουν τον εαυτό τους με πράγματα που τα ευχαριστούν.

Τα παιδία παίζει

Το παιχνίδι δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι! Οργανώστε ένα απόγευμα με επιτραπέζια παρέα με τα παιδιά σας , μαγειρέψτε όλοι μαζί λαχταριστές  λιχουδιές και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική.

family_playing-(1).jpg

Μην ξεχνάτε πως το βασικό συστατικό της διασκέδασης είναι η καλή διάθεση και η θετική σκέψη. 

Διαβάστε ακόμα